Вхід | Реєстрація

А хто твій улюблений олігарх???

А хто твій улюблений олігарх???

У Дніпровській галереї «Артсвіт» з 25 вересня по 25 жовтня проходить конкурс дитячого малюнка «Мій улюблений олігарх».

У описі вказано, що Максим Ходак запрошує охочих до участі. Метою конкурсу є показати вдячність олігархам. Багато років ми завдячуємо їм розвитком нашої економіки, підняттям іміджу України та збереженням природних багатств! А, як відомо, дитячі очі бачать цей світ більш відкрито, їхні погляди сповнені любові та щирості, тому цікаво поглянути на малюнки дітей, які зображатимуть улюбленого олігарха, якого вони оберуть самостійно.

До участі запрошуються діти віком від 6 до 14 років. Конкурсантам потрібно створити портрет свого улюбленого олігарха формату А4 в будь-якій техніці.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 жовтня 2020, 16:27 | Полтавщина | Цікаве
1. микола козак / 19 жовтня 2020, 11:19
Дійсно є чому завдячувати , особливо розвитку економіки , яка розвалена і розкрадена практично повністю.Тож подякуємо олігархам , особлива подяка від діток , яким забивають дурь в голови.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації