Вхід | Реєстрація

Гелеві кульки-цифри: подарунок для чудового настрою

Гелеві кульки-цифри: подарунок для чудового настрою

Займаєтеся оформленням банкетної зали для святкування дня народження, річниці сімейного життя, пам’ятної дати у житті компанії? Не забудьте придбати гелеві кульки цифри у Львові, адже саме вони здатні створити по-справжньому святкову атмосферу. Ця важлива дрібничка може виконати роль самостійного елементу декору приміщення або використовуватися у добре продуманій надувній композиції.

Такі кульки не лише прикрашають інтер’єр. Вони привертають до себе увагу всіх присутніх на святковій вечірці та зазвичай стають найкращим місцем для пам’ятних фотосесій. Розташовувати їх можна у будь-яких місцях банкетної зали – завдяки гелію вони можуть злетіти під саму стелю або прикрасити собою сцену (з якої гості будуть вітати іменинника). Вироби у вигляді цифр також допоможуть ненав’язливо акцентувати увагу присутніх на знаменній даті.

 

Великий вибір гелевих кульок

Серед переваг такого декору, як гелеві кульки, особливе місце займає різноманітність. Звертаючись до спеціалізованої компанії, ви зможете вибирати серед наступних варіантів:

  • Монохромні та кольорові кульки. Додатково на їх поверхню можуть наноситися різні візерунки, малюнки або навіть фото ювіляра.

  • Кульки-цифри, які виготовляються у вигляді будь-яких тварин – від милих кошенят до хижих крокодилів. Такій варіант краще запропонувати для святкування дня народження дитини.

  • Міцні латексні кульки, які можуть мати будь-який колір. Головна їх перевага – довговічність.

  • Об’ємні декорації у вигляді цифр, що комбінуються з великої кількості звичайних кульок.

  • Вироби різного розміру, висота яких може складати від кількох сантиметрів до 1-1,5 метрів і більше.

Чудовий вигляд для створення святкової атмосфери мають фольговані кульки, оскільки саме вони є сьогодні одним з найпоширеніших варіантів такого декору. Вони мають великий запас міцності, витримують якнайменше 4-6 тижнів використання, добре тримаючи первісну форму. Виготовляються ці вироби з особливого матеріалу на полімерній основі, який потім покривається фарбою. Також можливе нанесення на поверхню кульки будь-яких зображень з використанням технології фотодруку.

 

Особливості вибору

Щоб створити гарний настрій на святковій вечірці, необхідно вибирати лише якісні кульки для оформлення зали. Тому рекомендуємо звертати увагу на зовнішній вигляд виробів – їх поверхня має буди гладенькою без будь-яких дефектів, а також рівномірно пофарбованою.

Окрім цього велике значення має відсутність неприємного запаху гуми чи фарби, який може зіпсувати враження від свята. Серед важливих характеристик також достатня еластичність, що дозволяє кулькам зберігати початкову форму.

Мрієте створити чудову атмосферу свята та привернути увагу до дати, яка відмічається шумним та веселим банкетом? Тоді вибирайте кульки-цифри лише в перевірених компаніях, які дорожать своєю репутацією та пропонують лише якісні вироби.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 жовтня 2020, 10:16 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації