Вхід | Реєстрація

Чому варто придбати AirPods Pro 2

Чому варто придбати AirPods Pro 2

Ні для кого не секрет, що у сучасному світі прогресивна людина практично не в змозі обходитися без девайсів компанії Apple Inc. І це стосується не лише смартфонів iPhone. Адже для того, аби в будь-якій ситуації власник мобільного телефону міг управляти ним, маючи при цьому вільні руки, знадобиться безвідмовна гарнітура. Розробники iPhone врахували цю потребу і в 2016 році представили бездротові Bluetooth-навушники AirPods.

Та час не стоїть на місці, тож щороку, восени, представники «яблучного» сервісу презентують для своєї багатомільйонної аудиторії шанувальників вражаючі новинки «розумних» девайсів. Що ж стосується гарнітури, то спершу, у 2019-му, вони порадували навушниками AirPods Pro, а в минулому році — AirPods Pro 2. Детальне порівняння обом девайсам провів інтернет-магазин техніки й електроніки «Цифра» на своєму офіційному сайті за посиланням https://y.ua/uk/articles/1490/, та все ж на деяких особливостях гарнітури ми зупинимося в цьому матеріалі.

Функціональні, стильні, надійні

Звичайно, що кожна новинка має поєднувати в собі візуальні, технічні й функціональні відмінності, що суттєво відрізняють її від попередньої моделі.

Розробники AirPods Pro 2 зберегли свій неповний футуристичний стиль навушників із ніжкою, що суттєво виділяє їх з-поміж інших торгових марок. Новий футляр для гарнітури має кріплення, що не вимагає від її власника використовувати додатковий кейс. Якщо навушники AirPods Pro мають стандарт захисту від вологи IPX4, то у їх наступників захищений навіть чохол. У комплекті з гарнітурою в AirPods Pro 2 «йдуть» чотири знімні частини навушників, що надзвичайно зручно для підбору за розмірами.

Головною відмінністю навушників виступає чіп, що, згідно заяв розробників, суттєво відрізняється покращеною пропускною здатністю звуку, підвищеною продуктивністю роботи, а також підвищеною енергоефективністю. Завдяки такій інновації, у AirPods Pro 2 на відміну від попередника, AirPods Pro, високі ноти стали чіткішими, а баси — значно насиченішими. А ще не варто забувати про шумопоглинання.

При цьому набір датчиків у обох гарнітур приблизно однаковий. Це стосується наступних функцій:

  1. розпізнавання руху,
  2. виявлення голосу,
  3. натискання.

Крім того, оновлені драйвери та підсилювачі зробили звук у рази обׄ’ємнішим і чіткішим.

Що важливо: власники AirPods Pro 2 не забудуть зарядити свої навушники, оскільки чохол нагадає про це спеціальним сигналом. Теж саме стосується і випадку, коли володар гарнітури шукатиме її.  

Світ не стоїть на місці і все довкола постійно розвивається. Гаджети компанії Apple Inc «ідуть» у ногу з часом і навіть випереджають його. Навушники AirPods Pro 2 тому яскраве підтвердження.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 квітня, 12:30 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації