Вхід | Реєстрація

«От якби вибори були кожного року!..»

«От якби вибори були кожного року!..»

Саме під таким девізом на автодорогу, що проходить по території села Сухинівка, вийшли місцеві жителі на чолі із сільським головою Ігорем Рябекою. Справа в тому, що напередодні йому зателефонували представники однієї з політичних сил та повідомили, що у п’ятницю готові привезти 45 тонн асфальтового зрізу для ремонту доріг. Жителі Сухинівки мали організуватися і власними силами укласти цей матеріал у чисельні латки на автодорозі. Що сухиняни успішно і зробили.

Окрім того редакції стало відомо, що подібний ремонт асфальтовим зрізом триває на території Озірської, Вільховатської, Канавської та Іванівської сільських рад.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 жовтня 2020, 14:14 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації