Вхід | Реєстрація

Вибори виграють Копелець і Скрильник

Вибори виграють Копелець і Скрильник

Згідно із неофіційною інформацією, яку редакція отримує із виборчих штабів, на виборах голови Кобеляцької  ОТГ найбільшу кількість голосів отримав діючий міський голова Олександр Копелець.

Другим фінішував Василь Кіптілий, далі розташувалися Анатолій Шкарбан і Таміла Шевченко.

У депутатському корпусі найбільше представництво отримає партія "Батьківщина".

А ось головою Білицької ОТГ швидше за все буде діючий бутенківський сільський голова Микола Скрильник. Про інші результати виборів будемо повідомляти пізніше.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 жовтня 2020, 08:12 | Кобеляки | Політика


1. alist / 26 жовтня 2020, 10:38
Здесь уже ничего не исправить. Господь, жги! (с)
2. Fed654Frumos / 26 жовтня 2020, 11:35
Вася сам винен.Злигався з ,,зеленими,,,як у гімно вступив!Пішов би від якоїсь іншої партії,виграв би 100%.У людей,особливо в сільській місцевості,,,слуги урода’’ вже викликають рвотний рефлекс,особливо після закону про продаж землі.А взагалі згоден Оракулом,є ще думаючі люди,значить не все потєряно.
3. микола козак / 26 жовтня 2020, 12:46
Чому немає коментарів від камаза , лтави , інших пророків ?Де подівся фукс з чудом юдом?
4. Fuks / 26 жовтня 2020, 13:01
Ви краще статтю Філоненка прочитайте про майбутнє переможців.Сьогодні вітання,подивимось через два роки.Скрильника до влади привели кажуть хвермери,яким він землі пообіцяв,Копелець правильну ставку нв плитку зробив..Але ейфорія не надовго...Восени 21 року буде розвязка..
5. микола козак / 26 жовтня 2020, 13:35
4.Fuks
«Ви краще статтю Філоненка прочитайте про майбутнє переможців»

Я прочитав ту статтю , але фіоненко не пророк , як і ви.Я взагалі дивлюсь на цю адмінреформу , як на безглуздя.Ота болтовня про великі статки в бюджетах ніщо інше , як маніпуляції для ідіотів.Коли розгромлені заводи і фабрики , коли фермерство тримається в основному на розтягнутій з колгоспів техніці , то гроші в бюджет ніяк не добавляться. А при обєднанні бюджету всих населених пунктів звичайно буде щось смішне , кожний тягнутиме одіяло на себе , а одіяло в дирках , тож і тепла не чекати.
6. Чудо Юдо / 26 жовтня 2020, 15:32
3.микола козак
«Чому немає коментарів від камаза , лтави , інших пророків ?Де подівся фукс з чудом юдом? »

А що Ви хочете від мене почути?
Я ніде і не писав що Копелець програє, мало того, я давав йому найбільше шансів на виграш.
У нас народ такий: ти йому зліпи за 5 років парк і плиточку навколо 2 кварталів - і він уже любить тебе навіки, і не бачить більше нічого.
Все путьом, скоро вся ОТГ буде їздити у Кобеляки у аквапарку купатися! Бо вдома води ні в кого не буде :)
7. Poltava / 26 жовтня 2020, 19:53
Знову козачок висунув свій «паганий» язичок))) Стрибаєш мабуть від щастя.
8. микола козак / 27 жовтня 2020, 07:53
7.Poltava
« Стрибаєш мабуть від щастя.
»

Ти знаєш , мені по пірю , хто там керуватиме , просто сміюся з вас пророків , які так випадали з штанів , щоб когось облити багном.
9. Poltava / 27 жовтня 2020, 09:57
Пір"я то в тебе нема, бо патрон общипав.))) А пророк у нас ти, тільки х...кий. в копельця то жареним пахне. Лизуни то його в раду не зайшли. Тепер подивимся ху из ху, козачок.)))
10. микола козак / 27 жовтня 2020, 14:17
9.Poltava
«Пір"я то в тебе нема, бо патрон общипав.))) А пророк у нас ти, тільки х...кий. в копельця то жареним пахне. Лизуни то його в раду не зайшли. Тепер подивимся ху из ху, козачок.)))
»

Та пір’я в мене більш , ніж треба , а от ти скажи коли тобі Копилець його обскуб ?Це ж треба так боятись Копельця , щоб випадати з штанів , агітуючи проти Копельця.Ти друже вгамуйся , він тебе не чіпатиме , чіпати тебе йому буде нижче гідності.А депутати знову знайомі всі обличчя.Вони в Кобеляках просто перетосовуються , то Гордійки , то Семіноги , Шкарбани і т.д.
11. Ltava / 27 жовтня 2020, 15:45
10.микола козак
«А депутати знову знайомі всі обличчя.Вони в Кобеляках просто перетосовуються »


Мене дивує позиція диванних спеціалістів))) піднімись , піди на люди хай твої кісточки по промиваютьт, агітуй за себе і будеш депутатом))) Не хочеш? Не можеш? Лінишся? Чому тоді бурчиш на інших?))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації