Вхід | Реєстрація

Абонвідділи газовиків працюють у телефонному режимі

Абонвідділи газовиків працюють у телефонному режимі

За повідомлення пресслужби АТ «Полтавагаз», на час дії карантину в абонентських відділах тимчасово призупинено прийом споживачів. Товариство працює у штатному режимі, але співпраця зі споживачами відбувається дистанційно.

Для отримання необхідної інформації можна письмово звернутися до управління/дільниці природного газу за місцем проживання, або за відповідними номерами телефонів до служб обліку товариства: http://poltavagaz.com.ua/?p=9361.

Також для Вас працює кол-центр за номером 0800 508 104.

Додатково відповіді на запитання абоненти можуть отримати у розділі "Питання — відповідь" на сайті товариства та у ПРИВАТНИХ ПОВІДОМЛЕННЯХ офіційної сторінки у соціальній мережі Фейсбук «АТ «Полтавагаз»».

Для офіційних звернень та заяв до головного управління АТ «Полтавагаз» електронна адреса: [email protected]



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 жовтня 2020, 14:53 | Полтавщина | Суспільство
1. AVI90 / 29 жовтня 2020, 14:58
А контролери теж будуть працювати дистанційно?
2. Slavko / 30 жовтня 2020, 11:02
Це - контори для морального приниження рабів. Там усіх обзивають боржниками, в кожного є свій номер, вічна черга і віконця з задвижками, обслуговування тюремного типу... А оплата - узагалі за розподіл належного їм же газу ...
Це дно, і глибше просто нікуди, а ми рухаємось ...
3. yrec / 30 жовтня 2020, 22:58
Та шастають ті контролери, ще й без масок, мало того ще й на мобілку хочуть фотографувати. Поки я не зайду без маски в магазин, контролер не зайде до мене в двір. (газом не користуюсь давно, років три а можливо й більше, а квитанцію в ворота тикають за транспортування, чого транспортування, шо вони мені транспортують?)
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації