Вхід | Реєстрація

Врятуємо Алісу!

Врятуємо Алісу!

Педагогічний, учнівський та батьківський колективи опорного закладу «Кобеляцький ліцей № 2 імені Олеся Гончара» звертаються із великим проханням до всіх небайдужих людей проявити милосердя, благородство і щедрість своєї душі і серця. Наша учениця 5–В класу Касьяненко Аліса захворіла на дуже тяжку хворобу і зараз проходить інтенсивну терапію, яка дуже дорого коштує. Ця дівчинка сонячна, світла, така тендітна, мріє повернутися до однокласників, радіти сонечку і співу птахів, милуватися маминою посмішкою, захоплюватися красою природи. Але зараз випало їй випробування, яке дитині потрібно пройти. Але без нашої спільної допомоги це буде вкрай складно.

Просимо читачів не омину наше звернення і допомогти цій чарівній дівчинці видужати. Кожна перерахована гривня наближає Алісу до одужання.

Картка 5168 7573 2240 9840, мама — Тараненко Марина.

Хай усіх береже Бог від нещасть і хвороб.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 листопада 2020, 18:25 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації