Вхід | Реєстрація

Повідомлення про субсидії одним доставляють додому, іншим — на роботу

Повідомлення про субсидії одним доставляють додому, іншим — на роботу

У такий спосіб керівництво управління соціального захисту населення намагається обмежити контакти працівників установи з жителями Кобеляцького району.

Днями в редакцію звернувся житель міста, якого цікавило, яким чином субсиданти отримуватимуть повідомлення про нарахування субсидії на опалювальний сезон.

Відповідь надала керівник управління Зоя Петренко.

Зоя Іванівна пояснила, що 17 жовтня її колеги провели авторозрахунок субсидій на жовтень. Видачу повідомлень почали проводити з 25 числа.

— Уповноважені особи від сільських і селищної ради отримали повідомлення вчасно. Міська рада й надалі відмовляється з нами співпрацювати. Тому доводиться шукати різні способи, щоб передати повідомлення субсидантам. Для цього звернулися до керівників усіх установ та організацій, що працюють у Кобеляках. Вони склали списки своїх працівників та їх рідних, хто отримує субсидії, і передали їх в управління. Натомість отримали від нас повідомлення. Одиноким літнім людям повідомлення доставляють працівники терцентру.

Крім того, субсидія видається готівкою. Усім, хто отримують її через банк, надійшли смс-повідомлення або вже й нарахували кошти. Теж саме стосується і отримувачів поштою.

Та ми не можемо відкрити управління, щоб наражати працівників на небезпеку захворіти. Уявіть, за день кожен працівників приймає до 40 відвідувачів. Тому нам доводиться обмежувати контакти.

У Полтаві повідомлення розносять у поштові ящики. У Кобеляках цього зробити не можна.

Зоя Петренко нагадала, що розрахунок субсидій на опалювальний сезон проводиться в жовтні на півмісяця, у листопаді — на листопад-березень, у квітні — на півмісяця. Наразі працівники управління займаються нарахуванням субсидій на листопад-березень.

У зв’язку зі зміною тарифів на комуналку, проводиться авторозрахунок субсидій. Та при цьому субсидант не отримує повідомлення.

Якщо людина дуже бажає отримати розрахунок, їй необхідно написати звернення, добратися до скриньки, що встановлена на вході в Управління соцзахисту (Кобеляки, вулиця Юр’ївська,2), або надіслати електронний лист за адресою [email protected]. По телефону ми не маємо права оголошувати доходи.

За детальнішою інформацією звертайтеся на номери Управління соціального захисту: (05343)3–21–30, (05343)3–10–93.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 листопада 2020, 10:18 | Кобеляки | Суспільство
1. микола козак / 16 листопада 2020, 13:48
Звичайна дурниця , що по телефону неможна повідомити суму субсидії , адже коли перераховуються гроші , то субсидіант отримує смс з перераховаою сумою.Та ще і субсидія фактично не є доходом , а є принизливою подачкою для поповнення кишень бандитів , які спекулюють надрами , хоч в Конституції надра належать народу.Тому можна навіть на вашому сайті , маю на увазі соціального захисту, опублікувати список із сумою субсидії.Приниження ми вже якось перенесемо.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації