Вхід | Реєстрація

Потрійна аварія в Новосанжарському районі: один водій у лікарні (деталі)

Потрійна аварія в Новосанжарському районі: один водій у лікарні (деталі)

Зранку 26 листопада на автодорозі Полтава — Олександрія, поблизу села Ганжі Новосанжарського району, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох легкових автомобілів.

За попередньою інформацією, у напрямку Полтави рухався автомобіль Volkswagen Passat. За кермом авто знаходився житель Кобеляцького району. Водій здійснюючи обгін, виїхав на зустрічну смугу. Через сильний туман він не помітив Daewoo Matiz, що їхав у напрямку Кременчука. Унаслідок зіткнення Matiz злетів у кювет. Також Volkswagen Passat вїхав у Dacia Logan, що рухався за Daewoo. 

27-річний водій Daewoo у тяжкому стані госпіталізований до Новосанжарської райлікарні.

Вирішується питання про внесення події до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, — карається штрафом від 200 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого».



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 листопада 2020, 13:20 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації