Вхід | Реєстрація

Заява депутатів Кобеляцької міської ради

Заява депутатів Кобеляцької міської ради

Ми, новообрані депутати Кобеляцької міської ради, вимушені зробити публічну заяву щодо бездіяльності Кобеляцького міського голови Олександра Копельця, який не забезпечує здійснення наданих йому повноважень.

Так, міський голова Копелець О.О. повністю самоусунувся від організації вирішення таких невідкладних і надважливих питань, як обрання секретаря ради, постійних комісій ради та нового колегіального органу виконавчого комітету, створення нової юридичної особи – Виконавчий комітет Кобеляцької міської ради та затвердження його структури, вирішення бюджетних, майнових, соціальних та багатьох інших важливих питань для нашої громади.

Міський голова Копелець О.О. не лише не скликає сесію міської ради, а й навіть не скликає погоджувальну нараду за участю новообраних депутатів. Остання наша зустріч з ним відбулася десять днів тому й відтоді міський голова не проявляє жодної ініціативи з підготовки питань та проектів рішень на чергову сесію ради, не озвучує дату її проведення.

Вважаємо за необхідне довести до відома громади про цю ситуацію, аби люди про це знали і не піддавалися на маніпуляції суспільною думкою з боку Копельця О.О. та його оточення, які тільки й зводяться до звинувачень депутатської більшості у неконструктивній позиції.

Наша депутатська група вже підготувала проекти рішень з усіх першочергових питань життєдіяльності кобеляцької громади. Запевняємо, вони обов’язково будуть ухвалені як того вимагає законодавство, і не залежно від участі міського голови, якщо він і далі не виконуватиме покладені на нього повноваження.

 

З повагою, Василь Кіптілий, Таміла Шевченко, Ніна Ясинська, Анатолій Таранушич, Микола Попик та ще 13 підписів



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 грудня 2020, 10:54 | Кобеляки | Політика


1. Filon / 7 грудня 2020, 11:02
Ой ще ж не вечір, ще не вечір. А ось ми ще опублікуємо, як Санич із першого дня документи підробляти почав. Блін скільки ж за це поліцейські та прокурорські із нього грошей візьмуть? Девіз Санича схоже такий " Я - конь, я буду гнать по жизні"
2. Fed654Frumos / 7 грудня 2020, 11:07
Да,Санич,давай уже ’’телися’’(читай-ділися) скоріше,а то термін депутатства спливає,а навару-ноль!
3. микола козак / 7 грудня 2020, 11:27
Підписалися ті , хто валив район роками ,хто трудився на свій карман і зараз ця групка ледарів рветься до влади , ну іще 13 їх лакеїв.Ці людине поважають виборців , адже Копельця обирали по прізвищу , а їх від партій одноденок , які формуються під вибори і немають ніякої ідеології , крім грабувати Україну і її народ.Подивіться хто з них хто , ну наприклад оцініть Шевченко чи Ясинську з багатою біографією.
4. Filon / 7 грудня 2020, 11:29
2.Fed654Frumos
«Да,Санич,давай уже ’’телися’’(читай-ділися) скоріше,»

Отут цікаво. Питання риторичненьке.От тільки як тоді бути із формулою "Переможцю дістається все"
5. Filon / 7 грудня 2020, 11:32
3.микола козак
« зараз ця групка ледарів рветься до влади ,»

Миколо, та узбагойся. Вони й зараз при владі. І не меншій аніж у Санича. Захочуть і проводитимуть сесії без нього. А він нехай у Жуках бухає. Ну а з приводу лакеїв, хто б казав.
6. микола козак / 7 грудня 2020, 11:38
Філоненко творить переворот місцевого масштабу .Революціонери зад----ні Рвитесь до великих зарплат , бо працювати нездатні , здатні тільки ......
7. Ltava / 7 грудня 2020, 11:44
Депутати повинні були уже давно приймати рішення необхідні для запуску роботи Громади і ради а не звернення виписувати для населення! Виборці свою функцію виконали - обрали, тож до роботи або геть з поля!!!))
Складається враження що всі діють по принципу- Чим гірше тим краще((

При всьому своєму відношенні до голови, депутатський корпус не кращий((( відповідальності не має ніхто(((
8. Filon / 7 грудня 2020, 12:14
6.микола козак
«Філоненко творить переворот місцевого масштабу»

Ухти!!!Коля, та в мене пристойний заробіток. І на масках мутити непотрібно.
9. микола козак / 7 грудня 2020, 13:13
А заробіток на лохині , чи платять за оцю фігню?
10. Filon / 7 грудня 2020, 13:56
9.микола козак
«А заробіток на лохині , чи платять за оцю фігню? »

Коль, як би тобі культурніше відповісти? Найкультурніше буде так - не твоє собаче діло. Масками із трусів та комунальними дикобразами у всякому випадку не торгую. Станеш податківцем, тоді відповідатиму по-іншому.
11. Fuks / 7 грудня 2020, 13:59
Гарну заяву депутати боягузи состряпали.Ми не ми я не я і хата не моя.Оце такий її зміст.За дурнів виборців тримають.Написали заяву.Всьо дело зделано.Санич бійся,трусись.А чого б не зібратися всим депутатам,оголосити сесію,прийняти секретаря,призначити виконком і т д і працювать. А так граєтесь у футбол.через 3 неділі новий рік а бюджету нема. Саничу із 160 млн річного бюджету 13 лямів на місяць для міськради вистачить.А ви грайтесь лідери .рані.
12. EdikKarp / 7 грудня 2020, 14:41
Мені одне цікаво:чому у смт.Білики все йде як по маслу, а в м.Кобеляки все через ...... Та тому що там до влади прийшла людина з мізками в голові,а не старечим маразмом та самодурством як у нас, який людей за людей не вважає,чи не так Жуківський телепню?. Скрильник уміє говорити і домовлятись з людьми,а ти все ніяк не нажерешся,все тобі мало,у Скрильника премія до зарплати 10%,а в тебе,нахабо,150. Ну нічого,нові депутати «дадуть» тобі премії.
13. TAHKICT / 7 грудня 2020, 14:56
Обрані депутати дуже розумні люди,і Копельцю до них ой як далеко, він ні одного закона не знає, ніякої перепони вони йому не влаштовують, навпаки хотять дійти згоди та взаєморозуміння, але з цим самозакоханим довбнем навряд чи получиться конструктивна співпраця,тим паче підтримки і команди у нього немає,хіба можна вважати за підтримку 8 його ручних депутатів, які сидять на сесії як німі риби і заглядають в рот своєму хазяїну,ждуть коли він дасть якусь команду як дресированим собачкам
14. ОМС / 7 грудня 2020, 15:07
Ми, новообрані депутати Кобеляцької міської ради, вимушені зробити публічну заяву щодо бездіяльності Кобеляцького міського голови Олександра Копельця, який не забезпечує здійснення наданих йому повноважень

На якому пленарному засіданні визнанні його поноваження? Чи не на тому, коли це питання зняли з розгляду? Коли визнані повноваження новобраних депутатів? І тим паче, вітаю міського голову, новообраних депутатів ( хоч і без повноважень поки що)з Днем місцевого самоврядуванн. Бажаю гарно вивчити Закон про місцеве самоврядування!!!!!!!!!!!!
15. Filon / 7 грудня 2020, 17:04
11.Fuks
«А чого б не зібратися всим депутатам,оголосити сесію,прийняти секретаря,призначити виконком і т д і працювать. А так граєтесь у футбол.через 3 неділі новий рік а бюджету нема.»

По людськи Ви правий. Але мені здається ( не рахую себе суперзнавцем Регламенту ради та ЗУ Про місцеве самоврядування), що без такої заяви і витримання певних термінів скликання сесії депутатами буде самоправством. Але поки що тенденція така, що закінчиться все саме назваим Вами варіантом. Тобто, депутати скличуть сесію без Санича. Заява в ЗМІ - це вже документ, Санич не відмажеться, що його не попереджали. А взагалі все досить печально для Кобеляк. Не трагічно, але печально. А почалося все у 2015 році. Зараз ми просто спостерігаємо за логічним завершенням. А винен знаєте хто? Ісип. Аби він тоді хоча б пальцем поворушив, щоб виграти вибори, то жуківський телепень не розпочав би епопею "угроб кобеляки". Це - мояя субєктивна думка. Маю право, тим більше, що Ісипу її ввічі озвучував. А ТЕПЕР- КОЛЯ,ЖГІ!
16. микола козак / 7 грудня 2020, 17:05
Ну коли говорите про закони , то яке в вас право називати себе депутатами , коли в вас небуло пленарного засідання по визнанню і вас і Копельця ?А ви вже робите публічні заяви не ставши визнаними.Для чого оцей дурдом .Ви панове невизнані депутатми робили цю заяву ще в якісь ЗМІ , чи тільки у Філоненка , який зводить особисті рахунки з Копильцем?Де ще можна почитати вашу заяву -Решетилову брихушку виключаю.
17. Ltava / 7 грудня 2020, 17:21
15.Filon
«А винен знаєте хто? Ісип. Аби він тоді хоча б пальцем поворушив, »


Як би тоді він займався роботою а не різними , в тому числі земельними, дерибанами то виборці б не шукали альтернативи(( олександр із своєю командою «зазвезділи» і народ їх не переобрав, а "пальцями вони ворушили" на кожній дільниці))) та нарвалися на ще більшого безпридєльщика)))
18. ОМС / 7 грудня 2020, 17:23
15.Filon
«Заява в ЗМІ - це вже документ,»

Документ - протокол пленарного засідання, в якому записано про те, що новообраний голова та депутати слали присягу і їх повноваження визнані.Це перший акорд після якого всі вступають в танок( Виконувати кожен свої повноваження) Такий акорд ще не прозвучав. То ж досить танцювати під язик. Включіть фонограму ( Закон) і танцюйте
19. Filon / 7 грудня 2020, 17:44
18.ОМС
«Документ - протокол пленарного засідання, в якому записано про те, що новообраний голова та депутати слали присягу і їх повноваження визнані.Це перший акорд після якого всі вступають в танок(»

Ви на сто відсотків правий. Але ж ми про це одразу написали в газеті. Чому тоді всі мовчали. Тільки Коля пінився, що Філон на святого санту санича нападає зазря. І Бугрименка ми статтю друкували, де чоловік розказує, що все потрібно спочатку починати. Колян і щодо цього чоловіка щось патякав.А тепер вже й сам на депутатів пише "А ти хто такий". Здається мені. що хмари над Кобеляками точніше над недолугою владою стають все густішими і нижчими. Ну та про це ж попереджали.
20. микола козак / 7 грудня 2020, 18:17
Хочу запитати пана редактора , Як Копилець наступив вам на мозоль , це просто для цікавості , більше не підтримуватиму цю бездарну дурну писанину , а почитати відповідь ще почитаю , так , як і відповідь депутата , в яких ЗМІ ще опубліковано їх заяву.
21. ОМС / 7 грудня 2020, 18:19
Повноваження голови громади починаються з моменту оголошення відповідною виборчою комісією рішення щодо його обрання та реєстрації на пленарному засіданні ради громади та складення Присяги посадової особи місцевого самоврядування.(п.3 ст.26 Закону)
Перше пленарне засідання першої сесії відкриває голова зазначеної територіальної виборчої комісії, який інформує раду про підсумки виборів депутатів, а також про підсумки виборів відповідно голови громади. З моменту визнання ПОВНОВАЖЕНЬ ДЕПУТАТІВ ради нового скликання та новообраного ГОЛОВИ громади головує на пленарних засіданнях ради громади першої сесії новообраний голова(.ст50 Закону)
22. Filon / 7 грудня 2020, 18:25
20.микола козак
«Хочу запитати пана редактора , Як Копилець наступив вам на мозоль , це просто для цікавості , »

Відповідаю. Малий у штанях ваш копелець, щоб мені на мозоль наступати. Він може керувати і повелівати лише тими хто звик боятися і кому щось від нього потрібно. Слава Богу не належу ні до перших, ні до других.
23. ОМС / 7 грудня 2020, 18:44
19.Filon
«Ви на сто відсотків правий. »

Зайшов на сайт Білицької громади.Аж погано зробилося. Там сьогодні скільки конструктивних питань розглянули.А що робиться в Кобеляках? Як кажуть , ховайся.Не підримую ні Копельця ні групу депутатів. "Обоє рябоє"Перечитую їх агітки перед вибрами - ну прямо з Кобеляк будуть Емірати.А насправді бачимо міжусобицю, грязь, сморід, розбірки.Противно все це спостерігати.Якщо 18 вболівальників за нашу долю, зініціюйте збори депутатського корпусу за участю громадськості , обговоріть Кобеляцьку політичну КРИЗУ, шукайте вихід, ви ж так гарно розказували, які хороші, а інші погані
Як жити громаді, 20 днів до закінчення року.- бюджет, реорганізація структур....
24. TaranenkoSergiy / 7 грудня 2020, 20:21
Копелець бухає. Він у запої. Думав йому Біленький допоможе, а Біленький за те що став головою - замість двох замів має чотирьох.
Біленький вже зрозумів який Копелець дурак і покидьок.
Одному Спиці ( він же й Микола Козак) нікуди подітися.
25. TaranenkoSergiy / 7 грудня 2020, 20:21
Спиця, скажи Копельцю - годі бухати!
26. TaranenkoSergiy / 7 грудня 2020, 20:23
Копельцю за вибори треба розрахуватися! З такими депутатами думаю він не гроші заробить, а термін! Зі Спицею буде перестукуватися
27. ОМС / 7 грудня 2020, 20:52
24.TaranenkoSergiy
«Копелець бухає. Він у запої. »

Читаючи деякі коментарі виникає підозра, що бухає не в одиночку
28. Slavko / 7 грудня 2020, 21:06
24.TaranenkoSergiy
«Одному Спиці ( він же й Микола Козак) нікуди подітися.
»

Звідки ви знаєте? Схоже нате. Це отой старий негідник, що на відео ? У нього очі бігають, як у злодія, або мати впустила в дитинстві, але злодій, усе одно.

Змінено 07.12.2020, 21:08
29. ОМС / 7 грудня 2020, 21:29
28.Slavko
« Slavko / сьогодні, 21:06»

Якщо послухаєш людину, чи прочитаєш те, що вона пише, як виражає думку, відразу складається враження про її розумовий і інтелектуальний розвиток, рівень вихованості, освіченості, світогляд. Славіку, скажи нехай мама вже тебе підніме , скільки ти вже бідний з дитинства лежиш як тебе впустили і не розвиваєшся
30. Slavko / 7 грудня 2020, 21:47
«розумовий і інтелектуальний розвиток, рівень вихованості, освіченості, світогляд.»

Сходи залиш свій «рівень» у туалеті, на кобеляцькому ринку, або в парку..., пане "непогрішимий добродій"! Саме там йому місце.

Змінено 07.12.2020, 21:50
31. Poltava / 8 грудня 2020, 19:53
Хочу аквапарк)))
32. Mistsevyi / 8 грудня 2020, 22:49
31.Poltava
«Хочу аквапарк)))»

А я – в цирк. Він буде точно !
33. Fuks / 9 грудня 2020, 07:50
То які новини в депутатів,в мерів? Сесія призначина вже? А взагалі мені здається що восени Кобеляки з селами рівними рядами на чолі з #лідерами# так званими підуть до Біликів.Все йде до того.Так що лідери схаменіться та за роботу беріться...Білики рулять,куди і як заїдуть час покаже,але движ там іде..
34. Ltava / 9 грудня 2020, 08:28
33.Fuks
« підуть до Біликів.Все йде до того.»


В тому то і ідея «децентралізації» що ніхто ні куди не піде а кожен буде жити так як господарює)) Білики обрали одну владу - житимуть по своєму а Кобеляцька громада деградуватиме до рівня обраних деградантів ( програма виправляє на дегенератів , що теж вірно )) Все справедливо ))
35. Filon / 9 грудня 2020, 12:29
34.Ltava
«В тому то і ідея «децентралізації» що ніхто ні куди не піде а кожен буде жити так як господарює))»

Погоджуся зі Лтавою. А Білицька громада ще й не прийме Кобеляцьку. Нафіг їм такий геморой. До Речі приєдиному і неділимому районі, гемор був би ще більший. А в Кобеляках, точніше у нашій владі зраз ситуація цуцвангу Цитата:
Цугцванг (нім. Zugzwang — «примус до здійснення ходу») — термін, який використовують у шахах, шашках, та деяких інших іграх, а також у комбінаторній теорії ігор. Це становище, коли будь-який хід гравця веде до погіршення його позиції. У теорії ігор цугцванг означає те, що безпосередньо змінює результат партії з перемоги на поразку.

У шахах при цугцвангу одна зі сторін або обидві одразу (взаємний цугцванг) не мають корисних або нейтральних ходів, і пересування будь-якої фігури призведе до погіршення власної позиції (до погіршення результату).

Нерідко зустрічається уявний цугцванг, тобто позиція, результат якої не змінюється при уявному переході ходу до супротивника, але суб’єктивно відчувається відсутність корисних ходів. Іншим поширеним уявним цугцвангом є будь-яка програна позиція, при якій вражена сторона має пасивно очікувати на поразку, що наближається.
У Цуцвангі зараз більше Санич. Але хто йому винен, що він у шаховій партії грає виключно у "чапаєва". До пори до часу воно проходило. А зараз може йпо голові шаховою дошкою отримати. Але - це наслідок безмозглого голосування любителів шари. Кобелячани зробили найгірший вибір із можливих. Хоча вибір був. Ситуація із життя. Моя дружиам розмовляє із подругою перед виборами. Каже: Я проголосую за Шкарбана". А подруга: Його не виберуть, він розумний". Я не є фанатом Анатолія Миколайовича, взагалі нічиїм фанатом. І не на ньому одному світ клином зійшовся. Суть у тому, що розумного і не абсолютно безсоромного брехуна просто не виберуть.ну а вибрали...Та нічого, як кажуть "м Аби війни не було" А тепер слово надається Колі Козаку
36. Borch / 9 грудня 2020, 13:45
35.Filon
«Кобелячани зробили найгірший вибір із можливих.»

По перше, не Вам вирішувати гірший чи кращий. Вибори для того і відбуваються щоб розставляти всі точки над і!
По друге, не бачити очевидного, на рахунок Шкарбана, це цинізм і маніпуляції з Вашої сторони. Я не буду тут перераховувати темні справи вашого фаворита, думаю громаді вони і так відомі.
Це ж треба таке зморозити, не виберуть бо розумний... Ви хоча б одну відмінність між Шкарбаном і Козельцем назвіть для початку. Тіпа в Шкарбана все по закону, і моральні принципи присутні? Сама продажна партія з всіх продажних, і громада повинна була голосувати?
Результати виборів показали, серед кандидатів не було ні одного достойного, більшість не захотіла псувати собі карму голосуючи за хзшо. Чергові вибори без вибору. Це Вам коментатори сигнал, створюйте свої партії свої програми, і на наступних виборах можливо люди вам повірять. 70% голосів ждуть своїх героїв.
37. TAHKICT / 9 грудня 2020, 14:14
36.Borch
«Козельцем »
в точку!!!
38. Filon / 9 грудня 2020, 15:05
36.Borch
« не Вам вирішувати гірший чи кращий.»

Ну, Борщ, давайте спокійніше. Ви ж не будете суперечити тому, що я маю право на свою субєктивну думку? Так от, на мою субєктивну думку, яку я навіть у публікацію не виносив, а виключно у коментар, кобелячани зробили найгірший вибір із можливих. А час досить швидко покаже чи це так чи ні. Та й то не остаточно. Бо все у цьому світі, що повязане із діяльністю людського мозку, є субєктивним. З приводу виберуть не виберуть розумнного... Так дуже субєктивна точка зору. Але вона базується на емпіричному досвіді. Назвіть мені будь-ласка, дійсно розумних ерудованих людей, яких вибрали у владу? У мене років 15, а можливо й більше тому, був у житті такий епізод. Їздив я на семінар у Миргород по питаннях місцевого самоврядування.Виступв лектор із Києва. Мене вразив рівень. У порівннянні із іншими лекторами, полавцями, які зараз на слуху, посади займають, це був якийсь космос. У мене щелепа по хорошому на підлогу брязнула. Після семінару спеціально підйшов до нього і задав питання з приводу того, хто ж він такий. От прізвища вже не памятаю. Але памятаю одну фразу" У минулому скликанні я був депутатом Київради. Зараз вже не буду, у мене немає таких грошей". І не був. Якраз настала епоха Льоні Космоса і його молодої команди. Вирішили гроші. А їх велика кількість далеко не завжди є відченням інтелекту ( про порядність замовчуємо апріорі)власника. А згадану мною у коментарі фразу я чув особисто. Як не раз і не двічі чув сакраментальне " Ти бач який розумний знайшовся" Ну якось так. На цьому і грунтуються мої сентенції.
39. Borch / 9 грудня 2020, 15:55
38.Filon
«Назвіть мені будь-ласка, дійсно розумних ерудованих людей, яких вибрали у владу?»

В наш час а можливо і раніше так було, все суб’єктивно. Якщо людина змогла якимось чином отримати більшість голосів то чи це не показник розуму? Ми оперуємо фактами, і перти проти тренду, в якому перемагають не розумні і ерудовані, а ті хто бажає перемоги більше всього на світі, є ознакою дурості. Чи влада коли діставалась тим хто розумний і ерудований? Вона діставалась завжди тому, хто її найбільше хотів. І йшов на все ради цього.
38.Filon
«Ти бач який розумний знайшовся»

Знову ж те саме. Більшість не така як меншість, а владу обирає більшість. Робити висновки, чи битись головою об стіну, обирає кожен сам.
40. Fuks / 9 грудня 2020, 16:12
Вкину свої пять копійок.Всі називають Санича телепнем,невдахою,і т д і т п..Да в бізнесі не чуть про ньоого. Але адміністратором рулив то не плохо.Згадую що він 2 роки був головою Рда.. і що...Кінотеатр перепрофільвано і доволі вдало,РБК відреставровано,після нього там кіт не валявся,стадіон було відремонтовано..Да не такий як наБутенках за 15 лямів,хоч робіт там на 3 ляма фактично..,спортшколу збудовано,соціальні послуги розкручені,водопроводи в Дрижині і Підгорі теж,школа в Дашківці добудована,в Бутенках відремонтована,Автосправа була розкручена в школах..це те що згадав.А що лідери? Шевченко,два пришестя Таранушича,Решетило? Та нічого.нулі..але вони лідери в лапках і права качають..а саме головне не знають що робить і як? Мені здається що в них девіз чим гірше,тим краще..
41. микола козак / 9 грудня 2020, 19:44
38.Filon
« Назвіть мені будь-ласка, дійсно розумних ерудованих людей, яких вибрали у владу»

Не витримав мовчання.Пане редактор , з вашого висловлювання у владу обрали одних телепнів , які і підписували оце звернення? Тут я з вами погоджуюсь.Ви б же зразу сказав , що вам потрібний у владу шкарбан , щоб рішати ваші проблеми , ростити лохину для лохів.Все , більше не беру участі в обговоренні отаких дурних звернень .Раджу і вам припинити виясняти особисті стосунки через поганенький ЗМІ.
42. EuqeneMukhin / 9 грудня 2020, 23:01
Для чого ви, шановна громадо, читаете цього дурачка телепня,спицю? Завтра на 10 00 сесія.Приходьте всі.
43. Ltava / 10 грудня 2020, 10:29
Читаючи миколу козака завжди згадую влучний вислів---""Невігластво в образі втомленою мудрості"""))
44. Filon / 10 грудня 2020, 12:16
41.микола козак
«Ви б же зразу сказав , що вам потрібний у владу шкарбан , щоб рішати ваші проблеми , ростити лохину для лохів»

Коль, а ти стаєш все передбачуваніший.
45. Чудо Юдо / 10 грудня 2020, 16:06
41.микола козак
«Ви б же зразу сказав , що вам потрібний у владу шкарбан , щоб рішати ваші проблеми , ростити лохину для лохів.»

Ахах, а я то думаю, хто ж той "велікій і страшний таємний замовник поливання брудом нашого мера" про якого Бюлетень у кожному своєму випуску писав, але він так ні разу названий і не був. А воно, виявляється, Шкарбан все замовляв! А Філону пообіцяв, що тоді він буде "вирощувати лохину для лохів".
Оце поворот! :)
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації