Вхід | Реєстрація

У Козельщинсьому районі під колесами потягу загинула пенсіонерка

У Козельщинсьому районі під колесами потягу загинула пенсіонерка

До Козельщинського відділення поліції Полтавщини 16 грудня, об 11 годині, надійшла інформація, що в смт. Нова Галещина на залізничній станції загинула людина.

Прибувши на місце події поліцейські виявили тіло жінки поблизу залізничних колій. Нею виявилася місцева мешканка, 1938 року народження.

За попередньою інформацією, пенсіонерка загинула внаслідок травмування її потягом сполученням «Полтава-Кременчук».

За даним фактом відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту, що спричинило загибель людини) Кримінального кодексу України. Причини та обставини загибелі жінки з’ясовуються. Тривають слідчі дії.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 грудня 2020, 10:20 | Козельщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації