Вхід | Реєстрація

Сесія міськради: перерва на 40 хвилин, люта група підтримки і обраний секретар

Сесія міськради: перерва на 40 хвилин, люта група підтримки і обраний секретар

У четвер 17 грудня Кобеляцька міська рада зібралася на другу позачергову сесію. На неї виносилось 14 питань, включаючи різне. Із перервами депутати працювали більше п’яти годин. Частину питань вони затвердили, деякі повернули на доопрацювання в комісіях.

Цього разу на зібранні була присутня група підтримки очільника громади Олександра Копельця. Переважно — жінки старшого віку. Можливо, їх на сесію запросив сам міський голова, оскільки інформація про позачергове зібрання з’явилася на сайті днем раніше о 16:28. Олександр Копелець повідомив депутатів, що питання, які виносяться на розгляд, обговорювалися попередньо на погоджувальній раді, котра проходила в понеділок.

Читайте більше у четвер на нашому сайті або у газеті «Тижневик ЕХО»



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 грудня 2020, 15:55 | Кобеляки | Політика


1. ludmila65 / 23 грудня 2020, 09:22
Надо оштрафовать половину группы поддержки за то, что маски с носа стянули

Змінено 23.12.2020, 10:45
2. микола козак / 23 грудня 2020, 10:40
Пане Філоненко , не стидно вам називати людей , які прийшли вимагати від депутатів плідної роботи лютою групою підтримки.Невже вам подобається , як ведуть себе клоуни Таранушич і Андрієнко ?А в цій групі немає сили громади , це група клоунів на чолі з Таранушичем , яка , як видно з вашого відео , вже починає розпадатись.Ви говорите що прийшли пожилі люди , то це ж неправда , там всі люди середнього віку , за виключенням кілька чоловік і якщо ця сила громади і далі буде саботувати , то туди збереться набагато лютіша група підтримки.
3. Dormidont / 23 грудня 2020, 11:26
Бешені бабки та Іванов - це сильні аргументи )))
4. WampKob / 23 грудня 2020, 14:51
3.Dormidont
«та Іванов»

Який є боржником Віталія Дорошенка.
5. Ltava / 23 грудня 2020, 17:31
Мені найбільше сподобалася куча ікон на сейфі і палаюча поминальна свічка)))))))))))))))) По кому поминки ?))
6. Filon / 23 грудня 2020, 17:34
5.Ltava
«Мені найбільше сподобалася куча ікон на сейфі »

А мені Челентано.Така собі православно-естрадна еклектика
7. Ltava / 23 грудня 2020, 18:57
6.Filon
«православно-естрадна еклектика»



Ну не знаю)) Скоріше це щось із роздвоєнням(як мінімум, а мабуть з врахуванням сейфу в кадрі , то із розстроєнням ) особистості))) клінічний випадок))))


Змінено 23.12.2020, 20:09
8. ОМС / 23 грудня 2020, 20:46
6.Filon
« Filon / сьогодні, 17:34»

Ігор Миколайович, при всій дійсно повазі до тебе, як журналіста, хочу висловити те , що спостерігаю. Дивлюся тут «Новини» Бачу " на полтавщині". "в глобинському районі" "в новосанжарському районі" " на трасі"...ну і звичайно постійно "Копелець"А тижневик то -"Ехо Кобеляк" Невже в громаді окрім перепалок Таранушич -Копелець немає проблем, що хвилюють людей. (Перепалки- це від аналізу тих відео, які ви публікуєте.)Я б порадив , поставити каністру з маслом ( можливо полумя потихеньку почне пригасати) взяти камеру, гостре перо журналіста і по Кобеляках. Можу навіть тему підказати. Коронавірус. Це болюче для всіх. Як дотримуються вимог карантину. Далеко навіть ходити не треба. Зайди в маленькі магазини, і продавці і покупці без масок, і в інших місцях.І трохи непривабливо виглядає перепалка журналіста з коментаторами,та ще якщо інколи коментатори не зовсім толерантні.У журналіста для цього є інша зброя -сторінки його видання.Якщо до мого коментаря буде "Філон 24 грудня. Дякую" І більше взагалі ніяких ніколи то це буде" респект і уважуха" ще на 100% Вибачте.
9. EuqeneMukhin / 23 грудня 2020, 21:13
5.Ltava
« По кому поминки ?))»

По телепню.
10. Filon / 24 грудня 2020, 13:21
Плюсую і дякую
11. Седой / 24 грудня 2020, 16:10
Не знаю, кто такой ОМС, но мысли правильные, плюсую
12. Fed654Frumos / 24 грудня 2020, 17:38
Плюсую і я,але я вже неодноразово писав тут,що статті здебільшого передруковані з інших ЗМІ,причому з офігенним запізненням,але мені ніхто не плюсував та не дякував.Абідна,слюшай!!!:))P.S.А якщо серйозно,то тем для висвітлення,хоч відбавляй.Наприклад про підпільні казино,які нібито багато закрили в в Полтавській області,в тому числі і в Кобеляках.Зараз Філон скаже-давай факти,будем розслідувати,але ж це ваша робота,шановні.Але ж кожен з кобелячан знає і бачив заклад,який відкривався по дзвінку страждущих пограти на протязі півроку(зараз не знаю,бо зо два тижні біля того гадючника не був).Так,що повторюся-шустрить треба,а не собачитися з Копельцем.

Змінено 24.12.2020, 17:46
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації