Вхід | Реєстрація

У Глобинському районі поліція затримала «чорних лісорубів»

У Глобинському районі поліція затримала «чорних лісорубів»

Працівники сектору водної поліції Кременчуцького відділу поліції, під час патрулювання прибережної зони річки Псел, поблизу села Манжелія Глобинського району, виявили факт крадіжки деревини.  

З виїздом на місце події слідчо-оперативна група Глобинського відділу поліції встановила, що до правопорушення причетні двоє чоловіків, 1974 та 1979 років народження.  Під час огляду місця події виявлені та вилучені автомобіль,  причіп з деревом та дві бензопили. Сума завданих збитків встановлюється. 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого статтею 15 частиною 1 статті 185 (Спроба крадіжки) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 грудня 2020, 14:50 | Глобине | Кримінал
1. микола козак / 23 грудня 2020, 15:41
Що там легковушка з дровами , коли вивозять КАМАЗАМИ і все по закону.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації