Вхід | Реєстрація

Спортивна подія вихідних: новосанжарський «Стандарт» зіграє проти «Дніпра-1»

Спортивна подія вихідних: новосанжарський «Стандарт» зіграє проти «Дніпра-1»

Нагадаємо, що футбольна команда з Нових Санжар бере участь у Всеукраїнському аматорському футбольному турнірі пам’яті Миколи Кудрицького. Щорічні змагання проводить Асоціація футболу Дніпропетровської області

Уже цієї суботи, 26 грудня, «Стандарт» зіграє проти СК «Дніпро-1-Борисфен». Гра розпочнеться о 12:00 на стадіоні «УТБ ФК Дніпро», Дніпро.

На офіційному сайті Асоціації повідомили, що гра між командами з Нових Санжар і Дніпра, стане «єдиним матчем 3-го туру, який відбудеться за графіком зимового турніру. Команди вирішили не переносити гру на новий 2021-й рік. Ще один цікавий момент: матч пройде на навчально-тренувальній базі ФК «Дніпра», на якій в будь-яку погоду тепло та комфортно. Що стосується самої гри, то в цьому році матчі Турніру пам’яті Миколи Кудрицького проходять в рівній та цікавій боротьбі. Сподіваємось, що і це протистояння буде багатим на видовищні моменти та красиві голи!».

Трансляція матчу проходитиме на платформі Ютуб. Посилання на гру буде опубліковане 25 грудня на сторінці «Тижневик ЕХО» в соціальних мережах Фейсбук, Телеграм та Інстаграм.   


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 грудня 2020, 23:28 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації