Вхід | Реєстрація

Польоти над Ляшківкою

Польоти над Ляшківкою

Напередодні Дня святого Миколая школярі Ляшківської школи отримали екзотичний подарунок. Діти змогли політати на повітряній кулі.

18 грудня в полі поряд із селом Нетесівка, що на території Ляшківської громади, відбулася зібралися кілька  десятків місцевих жителів. У основному це були учні Ляшківської школи.

У гості до сільчан завітали представники дніпровської громадської організації «Сапсан». Вони презентували незвичайну розвагу – польоти на повітряній кулі. Усі бажаючі по черзі сідали в спеціальну корзину для пасажирів і піднімалися на висоту до тридцяти метрів. Політ тривав близько п’яти хвилин. Цікаво, що навіть на значній висоті в грудневу пору всі повітроплавці, за їх словами, не відчували холоду. Справа в тому що потік теплого повітря, який підіймав кулю, дозволяв зігрітися і пасажирам.

Каталися не лише діти, а й дорослі. Лише двоє жінок відмовилися від запропонованої розваги. Вони пояснили, що просто бояться висоти.

Сільський голова Юлія Омелян, котра теж зважилася на коротку повітряну подорож, від імені жителів громади подякувала представникам «Сапсану» за організований ними незвичайний відпочинок. А ті, у свою чергу, пообіцяли приїхати в Ляшківку ще й навесні і повторити свою акцію. Звичайно, усі польоти проходили на безоплатній основі.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 грудня 2020, 21:41 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації