Вхід | Реєстрація

Оперативна інформація щодо розгерметизації газопроводу «Уренгой-Помари-Ужгород»

Оперативна інформація щодо розгерметизації газопроводу «Уренгой-Помари-Ужгород»

9 січня о 15:50 на полі поблизу с. Халепці Лубенського району сталася розгерметизація газопроводу (d-1400 мм) «Уренгой-Помари-Ужгород» з послідуючим факельним горінням (обслуговує Лубенське лінійне управління магістральних газопроводів).

Станом на 17 год. 52 хв. за інформацією ТОВ «Оператор ГТС України» відключення населених пунктів від газопостачання немає.

На місці події залучено 13 чол. о/с та 3 од. техніки ДСНС.

До найближчого населеного пункту с. Халепці близько 10 км.

О 16 год. 05 хв. перекрито подачу газу на дану ділянку.

Жертв та постраждалих немає.

На місці розгерметизації спостерігається незначне факельне горіння висотою до 1 м над землею.

 

До поліції Лубенського району 9 січня, близько 16.00 години, надійшло повідомлення від мешканки Лубен, що поблизу с. Єнківці стався вибух на газопроводі.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, наряди ДСНС та працівники газової служби. Попередньо встановлено, що неподалік с.Єнківці на відстані близько 3-х кілометрів серед поля спостерігається горіння на місці, де залягає газопровід високого тиску.

Про наявність потерпілих інформація відсутня. Поліція охороняє периметр пожежі, щоб ніхто з цивільних не потрапив у небезпечну зону та не постраждав. Обставини події з'ясовуються.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 січня 2021, 20:45 | Лубни | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації