Вхід | Реєстрація

У Кременчуці кожна восьмикласниця палить заради репутації...

У Кременчуці кожна восьмикласниця палить заради репутації...
У кременчуцьких школах тривають тематичні лекції для учнів, щоб останні зав’язали із пиятикою та кинули палити. Проводять їх фахівці відділу кримінальної міліції по справах дітей. «Згідно з даними наших інформаторів, які є у школах, палить КОЖНА восьмикласниця. Зазвичай, дівчата це роблять заради демонстрації та репутації, щоб закріпитися серед таких самих друзів. Палять під час шкільних занять, щоб бачили товариші...
...А ось хлопці, які палять, роблять це не тільки на території школи, а й вдома. У них це вже перестало бути показом авторитету і стало способом життя. Сумно. Із цим сумом ми і боремося», - розповідає начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей.

Автор: www.pp.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 березня 2010, 17:36 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації