Вхід | Реєстрація

Кобеляцькими поліцейськими керуватиме Володимир Кузьменко

Кобеляцькими поліцейськими керуватиме Володимир Кузьменко

22 січня працівникам Відділення поліції №2 Полтавського районного управління поліції (екс-Кобеляцький відділ поліції) представили нового керівника — майора Володимира Кузьменка.

Попереднім місцем роботи поліцейського було Кременчуцьке районне відділення поліції, де він працював на посаді начальника сектору кримінальної поліції.

У декларації за 2019 рік Володимир Кузьменко вказав, що має дружину і сина. У Кременчуці майор володіє земельною ділянкою 811 квадратів, житловим будинком 68,2 квадрата. Із 1 січня 2016 року поліцейський користується в Кременчуці квартирою 61,78 квадрата, що належить батькам. Також декларант вказав земельну ділянку 3,56 гектара у селі Погреби Глобинського району, а його дружина є власником 1400 квадратів землі в селі Михайленки Кременчуцького району.

Із вересня 2010-го Володимир Кузьменко їздить на SUBARU Legacy 2004 року випуску, придбаній за 80 000 гривень.

У 2019 році заробітна плата поліцейського, отримана за основним місцем роботи, склала 182 662 гривень. Дохід від надання майна в оренду становив 15 416 гривень. Дружина декларанта, яка теж працює в Кременчуцькому райвідділі поліції заступником начальника слідчого відділення, вказала 180 899 гривень зарплати.

Володимир Кузьменко зберігає в готівці 11 000 доларів і 110 000 гривень.

Нагадаємо, що з червня 2020-го Кобеляцький відділ поліції очолював підполковник Євген Биков.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 січня 2021, 12:58 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації