Вхід | Реєстрація

Кобеляцький міський голова визначився із заступниками

Кобеляцький міський голова визначився із заступниками

25 січня відбудеться четверта сесія Кобеляцької міської ради. У розпорядженні, підписаним міським головою Олександром Копельцем, вказані сім питань порядку денного.

Зокрема, про обрання заступників кобеляцького міського голови.

У четвер, 21 січня, на засіданні депутатських комісій міські обранці обговорили кандидатури заступників. Михайло Брейко, чинний депутат громади від партії «Слуга народу», займе посаду заступника. Сергій Китайгора у якості заступника міського голови займатиметься питаннями діяльності виконавчих органів влади.

Михайло Брейко мешкає в Шенгурах. У декларації, поданій у березні 2020 року, він вказав, що зараз знаходиться на пенсії, до виходу на заслужений відпочинок працював заступником начальника Кобеляцького райвідділу поліції.

Сергій Китайгора, проживає в Біликах. Працював керівником комунального підприємства «Старт» Білицької селищної ради. На останніх місцевих виборах висувався від політсили «Довіра» на посаду білицького селищного голови.

Спочатку планувалося, що в кобеляцького міського голови буде чотири заступники. Вони представлятимуть партії, що зайняли найбільше місць у міській раді. Тобто, від «Слуги народу», «За майбутнє», «Батьківщини» та «Довіри». Згодом Таміла Шевченко повідомила, що представники політсили «За майбутнє» відмовляються від свого заступника. За неофіційною інформацією, від «Батьківщини» на посаду заступника висували Володимира Жукова. Та з’ясувалося, що він теж відмовився.

На депутатській комісії, що проходила в четвер, вирішили зупинитися на двох заступниках, щоб зекономити міський бюджет.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 січня 2021, 14:36 | Кобеляки | Політика


1. AVI90 / 22 січня 2021, 22:27
Прочитавши статтю, стає зрозуміло, що в депутати ідуть щоб отримати щось для себе. Бо як ще розуміти, що планувалося 4 заступника, а стане 2, бо решта відмовилася. А в заступників же не мінімальна зарплата. Ось вам і економія коштів,та піклування про громадян та їх потреби на ліки і т.д.
2. Ltava / 23 січня 2021, 10:59
1.AVI90
«Прочитавши статтю, стає зрозуміло, що в депутати ідуть щоб отримати щось для себе.»


Якраз проблема в тому що ідуть((( А потрібно щоб населення їх висувало, просувало , делегувало і контролювало!)) Колись хоч практика висунення трудовим колективом чи збір підписів на підтримку існував, а зараз або сам або партія))
3. Ltava / 23 січня 2021, 11:01
1.AVI90
« Бо як ще розуміти, що планувалося 4 заступника, а стане 2, бо решта відмовилася. »


Це означає що ніхто не продумував для чого заступники, яка функція чи завдання, 2-4-6 чи 8? Договорнячок по працевлаштуванню)))
4. IgorSergeevich / 24 січня 2021, 14:47
3.Ltava
«Договорнячок по працевлаштуванню)))»

Так і є,і коаліція "Сила Громади" перетворилася на "Грабунок Громади"вже земелька для Виталія Дороша на підході, а так як розклали бюджет, то там Копелецю вже закладено пару лямів, із ланшафтного парку.
5. Ltava / 24 січня 2021, 16:16
4.IgorSergeevich
« перетворилася на "Грабунок Громади"»


А ще недавно усі кричали про перемогу демократичних сил на виборах )))))))))))
6. IgorSergeevich / 24 січня 2021, 18:34
5.Ltava
«А ще недавно усі кричали про перемогу демократичних сил на виборах ))))))))))»

А де ви у Кобеляцьких депутатах, демократів побачили?
7. Ltava / 24 січня 2021, 19:01
6.IgorSergeevich
«А де ви у Кобеляцьких депутатах, демократів побачили?»


Ліньки шукати описи ура патріотів як депутати рватимуть корумпованну владу )))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації