Вхід | Реєстрація

Заборгованість із виплати зарплат зменшиться на 5-7 мільйонів до квітня

«Понад 140 підприємств області мають заборгованість із виплати заробітної плати, — сказала Надія Мякушко під час засідання обласної координаційної робочої групи з питань погашення заборгованості із заробітної плати. — Загальна сума заборгованості працівникам становить майже 40 мільйонів гривень. Але до початку квітня очікуємо зменшення суми заборгованості на 5-7 мільйонів гривень. З більшістю роботодавців відбувається нормальний діалог».
Надія Мякушко переконана, що переважна більшість підприємств, які мають заборгованість з виплати зарплат, могли б виплачувати її своїм працівникам. «Ми вивчили ситуацію на підприємствах. У більшості випадках - це абсолютно неефективне управління та використання ситуації у державі. 80 відсотків підприємств області, які мають заборгованість із виплати зарплат, могли б її виплачувати. З цього приводу вже подані матеріали до прокуратури - нині чекаємо на результат», - повідомила Надія Мякушко.
Серед найбільших боржників із заробітної плати Надія Мякушко назвала ВАТ «Полтавський хлібокомбінат», ВАТ «Тепловозоремонтний завод», Полтавський завод ГРЛ.


Автор: Тетяна Сепіта, прес-служба облдержадміністрації


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 березня 2010, 13:40 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації