Вхід | Реєстрація

Конфлікт у Молодіжному вичерпано?

Конфлікт у Молодіжному вичерпано?

У всякому випадку про це редакцію повідомив директор навчального закладу. Він розповів передісторію інциденту та про його продовження.

4 лютого ми розмістили відео, яке поширювалося у кількох спільнотах на Фейсбук. Нагадаємо, що автор посту повідомляв про фізичний конфлікт, який виник нібито на території школи у селі Молодіжне Могилівської громади. У тексті до відео йдеться про те, що дорослий чоловік, який займає посаду в органах державної служби побив іншого чоловіка родича однієї із школярок між якими напередодні виникло непорозуміння.

Ми уважно передивилися відео. Дійсно воно не надто інформативне. Так спочатку нам здалося, що чоловік вдарив дівчину. Після більш уважного перегляду стало зрозуміло, що удав був завданий чоловікові. Що передувало інциденту і чим він закінчився із відео незрозуміло.

Редакція одразу зязалася із офіційними особами, які могли б "пролити світло" на інцидент. У поліції Царичанки нас повідомили, що ніяких повідомлень чи звернень, щодо можливого правопорушення на території навчального закладу у Молодіжному до них не надходило. В Кобеляцькому районному управлінні Держпродспоживслужби (а саме в цій структурі згідно із твердженням автора посту працює чоловік, що став учасником бійки) відповіли, що працівника із вказаним у соцмережі прізвищем у них в штаті ніколи не було й немає. Заступник китайгородського сільського голови Тетяна Смирнова в ході телефонної розмови сказала, що їй нічого невідомо про скандальний інцидент. Але пообіцяла оперативно прояснити ситуацію.

Дійсно через кілька хвилин до нас зателефонував директор школи Юрій Ткачов. Він розповів, як про сам інцидент так і про передісторію та продовження конфлікту. Інцидент дійсно мав місіце 1 лютого. Але він вже завершився примиренням сторін. Більш детально – у наступному номері «ЕХО».



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 лютого 2021, 17:50 | Царичанка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації