Вхід | Реєстрація

У Гребінці під час розпивання алкоголю один чоловік ударив ножем іншого

У Гребінці під час розпивання алкоголю один чоловік ударив ножем іншого

Чоловіка з ножовим пораненням в ділянці живота виявили в одному з приватних будинків Гребінки. Негайно каретою швидкої потерпілого, 1975 року народження, госпіталізували до міської лікарні.

Поліцейські встановили особу, імовірно причетну до тяжкого злочину. Ним виявився місцевий житель, 1969 року народження.

Артем Родигін, заступник начальника поліції Полтавщини, повідомив:

– Як стало відомо, господар будинку отримав ножове поранення від знайомого під час конфлікту, що виник в процесі спільного відпочинку. Вилучені з місця події речові докази спрямовані на експертизу. Фігуранта  затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину та обрання йому запобіжного заходу.

Слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Процесуальні дії тривають.


Автор: За інформацією поліції Лубенського району


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 лютого 2021, 10:42 | Гребінка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації