Вхід | Реєстрація

Як підвищити кваліфікацію вчителів онлайн за допомогою проєкту «На Урок»

Як підвищити кваліфікацію вчителів онлайн за допомогою проєкту «На Урок»

На освітньому проєкті «На Урок» є велика кількість вебінарів, конференцій, курсів за допомогою яких вчителям можна підвищити кваліфікацію

Саморозвиток – це постійна робота над собою, можливість отримати нові знання та досягти успіху. А ще це одна з базових потреб людини (якщо пригадати знамениту піраміду Маслоу). Чи можна відмовитися від постійного саморозвитку? Звісно! Утім, наскільки цікаво тоді нам буде жити?

До того ж для представників деяких професій, як-от учителів, постійне самовдосконалення та підвищення власної педагогічної майстерності є обов’язковою умовою роботи. До того ще й регламентованою чинним законодавством!

 

Підвищення кваліфікації від освітнього проєкту «На Урок»

Підвищення кваліфікації вчителів – це не окремий елемент професійної діяльності, це безперервний процес, спрямований на постійне вдосконалення професіоналізму та розвиток інноваційних навичок педагога. Саме майстерність та самовдосконалення вчителя є запорукою формування нової особистості та виховання майбутніх переможців. А ще підвищення кваліфікації дозволяє отримати надбавку до зарплати, що також дуже приємно.

Завдяки реформуванню освіти педагогічні працівники отримали академічну свободу та самостійність. Сьогодні вони мають можливість вільно обирати освітні програми, форми навчання та суб’єктів освітньої діяльності, що здійснюють підвищення кваліфікації.

Освітній проєкт «На Урок» це гармонійне поєднання самоосвіти, професійного зростання та підвищення кваліфікації вчителів. Він надає чудову можливість створити власну траєкторію професійного розвитку та вдосконалення педагогічної майстерності за різними напрямами:

  • практичні прийоми;
  • ІКТ;
  • предметне навчання;
  • проєктне навчання;
  • робота закладу освіти;
  • психологія;
  • наскрізні навички;
  • НУШ;
  • інклюзивна освіта;
  • медіаграмотність;
  • інтегроване навчання;
  • креативне мислення;
  • критичне мислення;
  • іноземна мова.

 

Освітні продукти від «На Урок»

Розвиватися разом із «На Урок» не лише цікаво, а й зручно. Освітній проєкт пропонує комфортні види самовдосконалення в онлайн-форматі. Курси, вебінари, конференції, семінари, практикуми, тренінги, майстер-класи - це далеко неповний перелік усіх заходів! Ознайомлення із сучасними інтерактивними технологіями, новітніми методами та прийомами проводять кращі експерти та практики України.

«На Урок» потурбувався про створення умов для зручного планування саморозвитку вчителів: розміщуються анонси про проведення заходів, предоставлено максимум інформації про програму та обсяг курсу. До речі, всі матеріали знаходяться у вільному доступі, їх можна переглянути у будь-який час.

Участь у всіх заходах безкоштовна. Учасникам надається можливість отримати свідоцтво про підвищення кваліфікації, яке відповідає всім вимогам чинного законодавства України.

«На Урок» створив унікальні можливості для співпраці між педагогами різних предметних областей. Це справжнє віртуальне місце зустрічі, де можна збирати ідеї, ділитися досвідом та самовдосконалюватися!

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації