Вхід | Реєстрація

Комфортних квартир вистачить на всіх

Комфортних квартир вистачить на всіх

Чимало українців і гостей нашої держави помилково вважають, що найбільш розвинутим та комфортним для життя містом являється Київ. Насправді ж, зі столицею України вільно конкурує Харків. І не лише у тому, що саме це місто було першою столицею. Харків —

це індустріальний, промисловий, культурний і науковий гігант. За неофіційнми даними, у місті постійно проживають близько 2 000 000 людей. Потік нових мешканців не припиняється ні на день. Саме тому в Харкові один за одним з’являються нові мікрорайони, що відповідають усім світовим стандартам. А все завдяки забудовнику — компанії ЖК «Воробйові гори». Станом на сьогоднішній день компанія будує чотири житлові комплекси поряд зі станцією метро Ботанічний сад. На офіційному сайті ЖК «Воробйові гори» потенційні покупці вже зараз можуть обрати комплекс і майбутню квартиру для себе чи своїх рідних. Достатньо лише перейти за посиланням https://www.vorobievy-gory.kharkov.ua/ і детально ознайомитися з усіма можливими варіантами.

До речі, Харків став першим містом України, у якому почали будувати хмарочоси. У 1928 році була збудована 68-метрова будівля Держпрому. А через чотири роки — Дім проектів, який був на півметра вищим за свого попередника. Обидві будівлі уціліли до наших днів і являються ледь не головними архітектурними пам’ятками міста.

 

Компакта квартира від забудовника

Та повернемося до новобудов від ЖК «Воробйові гори». Як показує практика, значною популярністю серед харків’ян та приїжджих користуються квартири готельного типу або, як їх називають у народі, готельки.

Така квартира вирізняється:

  • відносно невеликою житловою площею (близько 25 квадратних метрів),
  • компактною кухнею;
  • лоджією чи балконом, що знаходяться в житловій кімнаті та помітно збільшують її площу;
  • окремими чи спареними туалетом і ванною кімнатою.

Високий попит на квартири-гостинки спричинений їх ціновою доступністю. Адже таке житло коштує, як мінімум, на чверть дешевше від звичайної квартири.

 

Чому готельки такі популярні

Особливість житлових комплексів від ЖК «Воробйові гори» полягає в сучасному підході до зведення багатоповерхівок і проектування прибудинкових територій.

  1. Застосування енергоефективних технологій.
  2. Зелена зона в дворі.
  3. Відокремлена територія від загальної вулиці, яка знаходиться під охороною.
  4. Близькость до громадського транспорту й метро.
  5. Невеликі платіжки за ЖКП.
  6. Ідеальний варіант для студентів, молодих сімей, людей старшого віку.

Отож, якщо мрієте про власне житло в Харкові, тоді не гайте час і звертайтеся в ЖК «Воробйові гори». Забудовник гарантує: комфортних квартир вистачить на всіх.  


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 лютого 2021, 10:40 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації