Вхід | Реєстрація

Дейлі Медікал: фахівці, обладнання, медикаменти

Дейлі Медікал: фахівці, обладнання, медикаменти

2020-й коронавірусний рік, яскраво підтвердив помилковість тези про безнадійну відсталість вітчизняної медицини. Українська медична галузь, котра успадкувала кращі зразки так званої медицини Семашко, отримавши доступ до кращих зарубіжних технологій продемонструвала всьому світові свою ефективність. А передусім, продемонструвала свої найкращі якості самим українцям, котрі, нажаль, звикли плакатися, що в рідних теренах все погано.

У той час, коли у багатьох державах із нібито розвинутою економкою та медициною, коронавірус буквально паралізував суспільство, забрав сотні тисяч людських життів, ледве не призвів до повного колапсу системи охорони здоровя, Україна продемонструвала дуже хороші результати у боротьбі із новою для людства хворобою. А смертність від ускладнень від корона вірусу в нашій державі напевне найнижче у світі. Недаремно ж, уряди сусідніх держав почали буквально «полювати» за українськими медиками, запрошуючи їх на роботу.

 

Головне – це кадри

Клініка Daily Medical у Дніпрі поєднала у собі все краще, що нині є в українській медицині. Передусім, мова йде про спеціалістів найвищої кваліфікації із величезним досвідом практики. Дізнатися про те, які фахівці працюють у клініці для дітей і дорослих, можна завітавши на сайт : https://daily-med.com.ua.  В лікарні трудяться не просто люди із дипломами про медичну освіту, а практики, котрі за роки роботи врятували не одне життя, успішно пролікували тисячі пацієнтів, у тому числі і шляхом хірургічного втручання.

 

Вищий пілотаж діагностування і лікування

Друга основна складова успішного лікування в дніпровській клініці Дейлі Медікал – суперсучасне обладнання, передусім, діагностичне.

Так, руку хірурга ще не може замінити жодне обладнання. Але не менш важливе значення має і чітке установлення діагнозу, що практично неможливо зробити не провівши ряд досліджень.

В Daily Medical  пацієнти мають змогу пройти обстеження на обладнанні від кращих світових виробників. Мова йде, передусім про:

  • електрокардіографію;
  • ультразвукову діагностику;
  • спірографію;
  • реоенцефалографію;
  • ехоенцефалографію.

У багатьох вітчизняних державних мед установах саме названої складової  і не вистачає для досягнення успішного лікування. Люди є, а ось обладнання, катастрофічно не вистачає.

У приватній клініці Daily Medical   є і класні спеціалісти, і прекрасне обладнання. А також – всі види медикаментів необхідних для ефективного лікування . В одному місці можна і пройти обстеження, і отримати консультацію, і вилікуватися. В клініці однаково успішно допомагають і дітям, і дорослим.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 лютого 2021, 12:20 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації