Вхід | Реєстрація

Автоматики для розпашних воріт: як вибрати оптимальну модель

Автоматики для розпашних воріт: як вибрати оптимальну модель

Особливості установки розпашних воріт та приводів на розпашні ворота (автоматики на ворота) від Ролетно-воротної компанії (Тернопіль) - офіційного пердставника фірми АЛЮТЕХ

Постійне відкривання та закривання воріт фізичним способом забирає багато часу та енергії власників приватних будинків. До того, це досить неприємна ситуація, коли на вулиці сильний мороз або дощ.


Переваги та особливості автоматики

Розпашні ворота з автоматикою - це зручна система дистанційного керування воротами. ЇЇ основна перевага – економія часу на в'їзді чи виїзді з двору.

Самостійно людина повинна здійснити 6 етапів для того, щоб виїхати чи виїхати у двір : відкрити ворота, сісти в авто, заїхати у двір, встати із машини та закрити ворота. Це займає близько 15-20 хв. Установка розпашних воріт дозволить це зробити всього за допомогою двох кнопок “вкл” та “вкл”. Щодо власників промислових підприємств, то без розпашної автоматики не обійтися. Адже вона суттєво зекономить час співробітників та полегшить роботу охорони.

 

Різновиди пристроїв автоматики

За принципом роботи автоматику для воріт ділять на два типи: лінійні та важільні приводи. Лінійна конструкція найпоширеніша. Основні переваги: простота конструкції, і як внаслідок, висока надійність та нижча вартість. Важільний пристрій, в свою чергу, імітує рухи людських рук.

 

Які параметри важливі?

Основними параметрами, на які варто звертати увагу при виборі типу автоматики на ворота, є:

  • Площа стулки. В цьому випадку враховуються: номінальна маса із невеликим запасом, висота та ширина воріт.
  • Інтенсивність відкривання воріт. Якщо ви хочете купити автоматику для розпашних воріт для дому, можете звертати меншу увагу на цей показник. Він важливий лише для місць, де ворота відкриватимуться більш, ніж 20 разів на добу.
  • Легкість ходу стулки. Як правило, процес відкривання автоматики займає не більше двох хвилин. В іншому випадку, система може бути встановлена неправильно. Перевіряти це потрібно відразу після встановлення механізму майстром.
  • Сила струму. Електроенергія, яка потрібна для роботи механізму. Зазвичай це показник коливається в межах 1.2-1.4 А.
  • Сила, яку здатна залучати система під час своєї роботи: знову ж таки, номінальна маса воріт та невеликий запас. Інколи, система не лише повинна привести в дію механізм, а й подолати силу вітру.
  • Погодні умови.

 

Яку автоматику вибрати?

Щоб система довго прослужила, віддавайте перевагу перевіреним маркам: AN Motors, Comunello, Alutech. Вони добре зарекомендували себе на ринку автоматичних систем та коштують доступно. А от сумнівних брендів радимо відмовитися, адже є велика ймовірність браку таких конструкцій. Для надійності вимагайте сертифікат якості.

 

Де придбати привід для розпашних воріт?

Купити надійні розпашні системи, які виправдають очікування, можна у Ролетно-воротної компанії. Вона пропонує автоматику хорошої якості та необхідних технічних характеристик. З комплектацією та описом товарів можна детальніше ознайомитись, перейшовши за офіційним посиланням: https://rvcompany.in.ua/avtomatika/dlya-rozpashnyh/.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації