Вхід | Реєстрація

Скільки грошей втратила Україна від окупації Донбасу

Скільки грошей втратила Україна від окупації Донбасу

За словами Олексія Резнікова, бюджет України зазнав величезних втрат через російську агресію.

Україна втратила немаленьку суму коштів через окупацію територій Донбасу. Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков на основі підрахунків Центру економічних стратегій назвав точні дані щодо цього питання, повідомляє Interfax-Україна.

За словами Рєзнікова, втрати від окупації територій у Донецькій і Луганській областях на цей момент складають 375 мільярдів гривень без урахування вартості активів.

Окрім того, було повідомлено і суму, яка знадобиться країні аби відновити окуповані області. За підрахунками Віденського міжнародного інституту витрати становитимуть більш як 21 мільярд доларів. Якщо перевести в національну валюту — близько 584 мільярдів гривень.

Нагадаємо, що нещодавно перший президент України і глава української делегації в мінській ТКГ Леонід Кравчук в деталях розповів про те, що зараз відбувається на окупованих Росією територіях. За його словами, те, що сьогодні відбувається на Донбасі не дає можливості говорити про геополітику і є звичайним бандитизмом. Кравчук сказав, що на Донбасі зараз всім заправляють бандити та бойовики, якими командують російські військові й російські спецслужби.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 лютого 2021, 11:11 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації