Вхід | Реєстрація

Прибуток України від транзиту газу склав 13 млрд доларів - Юрій Вітренко

Прибуток України від транзиту газу склав 13 млрд доларів - Юрій Вітренко

Прибуток України від транзиту газу склав 13 млрд доларів. Про це заявив тимчасово виконуючий обов’язки міністра енергетики України Юрій Вітренко на Всеукраїнському Форумі «Україна 30. Платіжка».

«Транзит. Якщо ми подивимось на ті додаткові для України, а у випадку транзиту, гарантовані доходи практично дорівнюють прибутку. Сума - 13 млрд доларів. Сюди входить і 5 млрд доларів, які ми виграли в Стокгольмському Арбітражі та змусили Росію заплатити. Це і гарантовані доходи за новим транзитним контрактом, який ми змусили Росію укласти. І додаткова виручка транзитна від потоків газу, які йшли в Європу», - зазначив Юрій Вітренко.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 лютого 2021, 13:25 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації