Вхід | Реєстрація

Творіння рук митців любові

Творіння рук митців любові
— Тут натюрморти і кілька жіночих образів. Експозиція, на перший погляд, скромненька, але у ній є все, що притаманне жінкам, – так поетично охарактеризував виставку для жінок і про жінок член Спілки художників України, директор виробничого об’єднання «Кременчуцькі художні майстерні» Микола Анісімов.
Відвідати виставку у Міському краєзнавчому музеї необхідно. Бо тут  – не просто жінка, а жінка очима чоловіка-митця. І в цьому її сила: вона – квітка і вона – емігрантка, вона – бабуся і вона ж  – підліток. Вона не схожа ні на що у світі й при цьому має так багато спільного з квіткою – яскравою та тендітною. Панове, продовжте собі свято, включіть до програми запланованих заходів похід у музей.

Автор: Олена УСКОВА, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 березня 2010, 14:53 | Кременчук | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації