Вхід | Реєстрація

Перетворіть прибирання на приємний і комфортний процес

Перетворіть прибирання на приємний і комфортний процес

Для більшості людей прибирання в будинку асоціюється з довгим і рутинним процесом. Зазвичай, таку процедуру відкладають на вихідний, аби витратити на неї кілька годин чи навіть цілий лень. І навіть власники роботів-пилососів переконалися, що без участі людини провести прибирання не вдасться, так як штучний інтелект заплутається у першому ж килимі. Лише озброївшись потужним компресорни пристроєм, можна навести лад у власній оселі. А на допомогу в прибиранні прийдуть парові швабри, які ідеально відчистять усе: від підлоги до меблів.

 

У Kärcher знають, як ефективно позбутися вірусів

З моменту поширення в світі коронавірусу, сучасна людина почала надзвичайно відповідально савитися до двох речей: миття рук і вологого прибирання, адже лише в такий спосіб можна уберегти себе і оточуючих від поширення вірусів. Коли гігієна вийшла на перший план, фахівці німецької компанії Kärcher презентували ряд пароочисників, що використовуються для ефективної боротьби з вірусами. Дослідження вразили,оскільки парові швабри мають можливість майже на 100 відсотків очищати поверхність від бактерій і вірусів, включаючи грип і ковід.

Спеціалісти Kärcher, а також клієнти компанії, які вже випробували так звані миючі пилососи, виділяють ряд переваг цієї техніки.

По-перше, у паровій швабрі використовується спеціальна легкозмінна серветка з мікроволокна. Вона ефективно очищає поверхню від бруду і зручно знімається, максимально мінімізуючи контакт руками.

По-друге, ідеально підходить для прибирання будь-яких поверхонь. Плитка, лінолеум, ламінат і килими з короткою ворсою будуть виблискувати чистотою за лічені хвилини.

По-третє, потужний пар відновлює структуру килимів, надаючи їм ефекту нових. Після прибирання паровою шваброю Kärcher ходити таким килимом стає в кілька разів приємніше. Тим більше, що такний виріб після контакту з шваброю стає антибактеріальним.

По-четверте, для парової швабри не існує важкодоступних місць. У кнструкції використовується гнучкий шарнір, що дозволяє дістатися в будь-які закутки. Тому вірусам і бактеріям не сховатися під меблями. 

Така парова швабра стане незамінним помічником у сім’ях,де мешкають маленькі діти у люди похилого віку. Адже саме ці категорії найбільш незахищені від конкакту з вірусами.

Перетворіть прибирання на приємний і комфотрний процес разом із побутовою технікою від Kärcher.

   

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 лютого 2021, 10:20 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації