Вхід | Реєстрація

Кількість хворих на Covid різко зменшилася

Кількість хворих на Covid різко зменшилася

 Медики констатують суттєве зменшення кількості пацієнтів, у яких встановлений відповідний діагноз — як серед числа тих хворих, які лікуються вдома, так і серед госпіталізованих до лікарні. Але, водночас працівники медичної сфери попереджають про нові проблеми і виклики, з якими доведеться зіткнутися жителям громад. І ці виклики набагато серйозніші, аніж коронавірус.

Як повідомила редакції головний лікар Кобеляцького ПМСД Любов Коломієць, станом на 15 лютого амбулаторно, тобто вдома, лікують коронавірус лише восьмеро жителів громади. У стаціонарі перебувають троє пацієнтів із підтвердженим відповідним діагнозом. Ще шість чоловік лікуються в «стаціонарі», мають симптоми, які викликає коронавірус, але ще не отримали лабораторного підтвердження діагнозу.

Обласний Департамент охорони здоров’я теж відрапортував про різке зменшення кількості хворих на коронавірус. Так, у понеділок було виявлено лише 21 новий випадок інфікування коронавірусом на всю Полтавську область.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 лютого 2021, 13:26 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. AVI90 / 18 лютого 2021, 15:33
Але, водночас працівники медичної сфери попереджають про нові проблеми і виклики, з якими доведеться зіткнутися жителям громад. І ці виклики набагато серйозніші, аніж коронавірус.Так які нові виклики та проблеми нас чекати?Останній час на вашому сайті одні загадки.
2. Filon / 19 лютого 2021, 15:52
1.AVI90
«Так які нові виклики та проблеми нас чекати?Останній час на вашому сайті одні загадки. »

Приймаю Ваше зауваження. Просто почав писати цю статтю і думав після підзаголовку додати тему про ФАПи. А потім вийшла редакційна. В результаті - тут недомовка. Вибачте грішного. Отже - про виклики у редакційній.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації