Вхід | Реєстрація

Біличани вибороли перемогу в «афганському» турнірі

Біличани вибороли перемогу в «афганському» турнірі

Волейбольний колектив із селища став кращим серед шести учасників.

13 лютого в Біликах відбувся волейбольний турнір, присвячений 32‑ій річниці виведення радянських військ із Афганістану.

У змаганнях взяли участь шість команд з Біликів, Бутенок, Червоних Квітів, Іванівки, Котовського й Дрижиної Греблі.

Як розповів методист фізичного фиховання Сергій Ананенко, турнір уперше проходив у Білицькій громаді, але організатори сподіваються, що він стане традиційним і з кожним роком кількість учасників буде зростати.

У підсумку, третю сходинку турнірної таблиці посіла котовська «Молодь», другими стали волейболісти з Іванівки, а перемогу вибороли біличани. Їм вручили кубок та медалі.

Наступного дня в Чорбівці проходив шахматно-шашковий турнір серед дорослих та дітей. Його проводив спортінструктор Віталій Цікура. За результатами ігор, серед дорослих у шахматах кращими стали Василь Хвостик, Микола Татара і Олексій Хурса. У шашках Хурса і Татара теж дали урок учасникам. До них приєднався Віктор Стокоз.

Серед дітей перемогу святкували Антон Щербак, Володимир Рибалка та Іван Маньківський. Призери і переможці «афганського турніру» були нагороджені дипломами.

Згідно календарного плану, у Білицькій громаді кожні вихідні проходитимуть спортивні змагання.

— У нашій ОТГ працюють чотири спортінструктори Віктор Цікура, Микола Нестеренко, Станіслав Жук і Тарас Дрига, — говорить Сергій Ананенко. — Вони займаються організацією й проведенням турнірів. Уже 20 лютого в Бутенках стартував відкритий волейбольний турнір пам’яті Козловського. За ним відбудуться волейбольні змагання серед ветеранів. 6 березня запланований жіночий турнір.

Далі розпочнуться шашковий і шаховий чемпіонати, настільний теніс. А наприкінці березня будуть проводитись міні-футбольні змагання. Наразі свою готовність на участь заявили шість команд.

У понеділок, 15 лютого, працівники Виконавчого комітету Білицької селищної ради привітали воїнів‑афганців із 32‑ю річницею виведення військ у Афганістані. Усього в громаді мешкають 42 колишніх солдати радянської армії, які проходили службу на території Республіки Афганістан.

У селищній раді «афганців» поздоровив начальник гуманітарного відділу Іван Данько. Він вручив чоловікам подяки і грошові нагороди. Його колеги в територіальних округах провели урочисті заходи, на яких відзначили воїнів‑афганців.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 лютого 2021, 15:02 | Карлівка | Спорт і здоров'я
1. Zorn / 19 лютого 2021, 15:39
Дякую за розповідь про спорт в Білицькій громаді. А як працюють 15 спортінструкторів Кобеляцької ОТГ? Чекаємо на анонси Їх роботи.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації