Вхід | Реєстрація

Поліцейські знайшли зниклу 14-річну кременчужанку

Поліцейські знайшли зниклу 14-річну кременчужанку

Про зникнення 14-річної дівчини до Кременчуцького райуправлніння  поліції 21 лютого повідомила її мама.  Жінка зазначила, що її донька 18 лютого поїхала із Кременчука до друзів у місто Бердянськ, Запорізької області. Дитина на зв'язок не виходить і  місце перебування її невідоме.

Іван Жук, начальник Кременчуцького районного управління поліції Полтавщини, прокоментував:

– Ювенальні поліцейські Кременчуцького райуправління негайно зв’язалися із колегами Запорізької області, аби встановити місце перебування неповнолітньої. Сьогодні, 23 лютого, колеги із Запоріжжя встановила місце перебування дівчини та повідомила нам. З’ясувалось, що дитина дійсно перебувала у місті Бердянськ у своєї подруги. Із дівчиною все добре. Наразі кременчуцькі ювенальні поліцейські та оперативники доставляють її додому, де передадуть батькам. Причини та обставини такої поведінки неповнолітньої з’ясовуються.

Поліція Полтавщини дякує колегам із Запоріжжя за надану допомогу у пошуку дитини.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 лютого 2021, 10:30 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації