Вхід | Реєстрація

У творчих руках юних кременчуцьких художників оживали фарби

14 березня у Кременчуці відбувся  перший етап  фестивалю мистецтв для дітей та підлітків „Кременчуцьке розмаїття”. Учасниками туру-конкурсу „Чарівна палітра”, який розпочав різноманітну  фестивальну  програму, стали юні  кременчуцькі художники. Конкурсні роботи різні за жанрами та тематикою показали, що у місті Кременчуці підростають  талановиті майстри  зображувального мистецтва. Гран-прі конкурсу „Чарівна палітра” отримала  Колос Кіра, 8 р., "Дивосвіт моїх мрій", шк. № 23, КДХШ.
Серед молодших митців, які брали участь у конкурсі, I-ше місце  увінчали роботи  Осташко Данило, 8 р., "Замріяна весною",ЗОШ №10, КДХШ та  Чень Аліси,  10 р., "Підводний світ", ЗОШ №10, БДЮТ. II-ге місце отримали роботи вихованців КДХШ  Золотаренко Поліни,  9 р., "Замок, в якому живуть феї", гімназія №5  та  Роговський Віктор, 10 р., "Диво-дерево" гімназія №5. На III-тьому  місці малюнки   Прошкіної  Аліси, 9 р., "Новорічні подарунки",  сш №10, КДХШ та  Деменко Наталія, 12 р., "Весняний вітер", ЗОШ №20, КДХШ.
Учасники старшої вікової групи  туру-конкурсу „Чарівна палітра” показали такі результати:  I-ше місце у  Бабченко Насті, 15 р., "Неразлучники", ЗОШ №10, КДХШ. На   II-ому  місці розташувалися роботи  Приходченка Андрія, 13 р., "Весняна повінь",ОДЮК клуб "Старт” та  Настіної  Анастасії, 13 р, р.,"Натюрморт", ЗОШ №10, БДЮТ  III-тє місце зайняла  композиція за національними мотивами   Пащенко Дарини, 14 р., "Краса по-українськи", ЗОШ №10, КДХШ. Вітаємо всіх учасників конкурсу та їх творчих наставників із перемогою.

Автор: www.kremen.mvk.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 березня 2010, 15:31 | Кременчук | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації