Вхід | Реєстрація

Чоловік закопав себе в снігу, щоб сховатися від поліцейських

Чоловік закопав себе в снігу, щоб сховатися від поліцейських

У Львові правоохоронці затримали чоловіків, який викрав запчастини автомобіля. Один із них закопався в снігу, щоб сховатися від правоохоронців. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Відзначається, що 21 лютого, о 7 годині ранку, співробітники поліції отримали виклик на проспект Червоної Калини про невідомих осіб, які присіли біля автомобіля Mazda 6.

«Екіпаж негайно вирушив на місце випадку. Ймовірні зловмисники побачили службовий автомобіль і спробували сховатися. Патрульні почали наздоганяти їх», — йдеться в повідомленні.

Під час погоні 37-річного чоловіка затримали практично відразу. Другого спіймали через 10 хвилин — 36-річний чоловік закопав себе в сніг у парку під деревом. Під час перевірки в нього виявили пакетик з невідомою порошкоподібною речовиною.

Правоохоронці встановили, що зловмисники встигли зняти з автомобіля значок і дорогу запчастину. Її ціна орієнтовно 40-50 тисяч гривень.

«За попередньою інформацією, ці особи причетні ще до декількох схожих епізодів», — йдеться в повідомленні.

Правопорушників затримали за статтею 208 Кримінального кодексу України.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 лютого 2021, 18:42 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації