Вхід | Реєстрація

Ветерани – срібні призери

7 березня 2010 року в с. Полив'яне, Миргородського району закінчився чемпіонат області з міні-футболу серед ветеранів (50 років і старше). У змаганнях брали участь 4 команди, які за коловою системою у два круги визначили переможця та призерів. У чемпіонаті брала участь команда Гадяцького району. Перемігши двічі команди Миргородського району (5:2 та 4:0), Шишацького р-ну( 2:1, 4:0), зігравши внічию та поступившись спортсменам Хорольського р-ну (1:1, та 2:6), наша команда зайняла 2 місце. Команда нагороджена грамотою, кожен гравець нагороджений грамотою та медаллю.
За підсумками змагань кращим гравцем першості визнано Олексія Кошляка. Крім нього честь нашого району відстоювали: Микола Колотвінов, Тарас Нечитайло, Сергій Наумов, Микола Гнойовий (Гадяч), Володимир Нікітенко (с. Кр. Лука), Григорій Вірченко (с. Лисівка), Володимир Дериглазов (с. Рашівка), Олексій Пономаренко (с. Краснознаменка), Іван Кудінов, Микола Боряк, Василь Куниця, Василь Мельник (с. Б. Лука).

Автор: Сергій Юхименко, провідний фахівець РО ВФСТ «Колос»; www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 березня 2010, 15:42 | Миргород | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації