Вхід | Реєстрація

«Студенческая весна» в Кременчуге затянется до конца апреля

Смотрите расписание концертов в отдельных учебных заведениях.
В Кременчуге стартовал фестиваль «Студенческая весна». Учебные заведения сейчас проводят внутренние смотры талантов, которых потом выставят на всеобщее обозрение. Репертуар творческих студенческих коллективов можно увидеть:– 24 марта в 14.00 – КГУ; – 24 марта артисты КИДУЕП приглашают на 12.30; – медицинский колледж 24 марта в 10.00; – студенты педучилища запланировали отборочный тур на 23 марта в 15.20; – летный колледж 23 марта готовится на 12.30. Гала-концерт фестиваля «Студенческая весна» пройдет в третьей декаде апреля. На нем будут представлены лучшие номера молодых кременчугских артистов. По материалам пресс-службы исполкома кременчугского городского совета.

Автор: Егор СОЛОД, www.telegraf.in.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 березня 2010, 16:50 | Кременчук | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації