Вхід | Реєстрація

У лютому субсидії призначили понад 160 тисячам сімей

У лютому субсидії призначили понад 160 тисячам сімей

До 25 лютого на Полтавщині забезпечено своєчасне нарахування житлових субсидій та пільг за лютий. Зокрема, субсидії призначено 160,7 тисячі сім’ям. Пільги на оплату житлово-комунальних послуг нараховано 60,5 тисячі пільговикам. Про це повідомили в Департаменті соціального захисту населення Полтавської ОДА.
«У березні виплату субсидій та пільг буде проведено за лютий з урахуванням зменшеної ціни на природний газ за січень через банківські установи на початку березня, через виплатні об’єкти АТ «Укрпошта» з 4 по 25 березня. Субсидії та пільги в безготівковій формі будуть перераховані надавачам послуг через АТ «Ощадбанк» до 18 березня», — йдеться у повідомленні.

У Департаменті соцзахисту роз’яснили, що, відповідно до законодавства, житлові субсидії та пільги розраховуються щомісяця до 25 числа за поточний місяць, розмір їх залежить від вартості ЖКП.

До 25 січня органами соцзахисту населення проведені нарахування субсидій та пільг на оплату ЖКП з урахуванням ціни на природний газ, встановленої в січні (ТОВ «Полтавагаз Збут» — 8,91 гривні за кубометр, ТОВ «Кременчукгаз-постачання» — 8,5 гривні за кубометр, ТОВ ТД «Лубнигаз» — 8,975 гривні за кубометр.
У лютому газопостачальними організаціями прийнято рішення про зміну ціни на природний газ для населення із січня — 6,99 гривні за кубометр.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 березня 2021, 17:58 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації