Вхід | Реєстрація

Гроші замість «пакунка малюка» отримали вже понад 1 000 жителів

Гроші замість «пакунка малюка» отримали вже понад  1 000 жителів

У результаті запровадження пілотного проекту з монетизації одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка», який реалізовується з 1 вересня минулого року, в області відділеннями «Приватбанку» видано 3518 соціальних карток.

Так, з початку цього року на картки 1039 осіб перераховано кошти грошової компенсації його вартості на суму 5 971 500 гривень, із них: січень — 402 особи (2 288 400), лютий — 637 осіб (3 683 100).
Батьки, які отримали кошти на соціальні картки, можуть придбати дитячі речі в закладах торгівлі, що приєдналися до реалізації пілотного проекту.

Наразі з Мінсоцполітики підписано 622 додаткові угоди про приєднання до пілотного проекту з монетизації одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» та внесено до Реєстру закладів торгівлі, який налічує 3432 магазини (у тому числі 150 по Полтавській області), з яких 139 — інтернет-магазини. Реєстр закладів торгівлі розміщено на офіційному веб-сайті Міністерства соціальної політики за посиланням: https://pakunok-malyuka.ioc.gov.ua/outletaddresse.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 25 листопада 2020 року №1180 «Деякі питання надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» на початку лютого поточного року Управлінням Організації Об’єднаних Націй з обслуговування проектів (ЮНОПС) поставлено в область 1284 пакунки. Наразі органами соціального захисту населення видано 99 пакунків, закладами охорони здоров’я — 362.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 березня 2021, 18:32 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації