Вхід | Реєстрація

Судитимуть горішньоплавнівського «великого автоугонщика»

Судитимуть горішньоплавнівського «великого автоугонщика»

Горішньоплавнівським відділом Кременчуцької місцевої прокуратури завершено процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні стосовно 22-річного місцевого жителя.

За даними слідства, чоловік вночі шляхом підбору ключа проникав усередину автомобілів, припаркованих поблизу під’їздів будинків, пошкоджував захисну панель замка запалювання та, з’єднуючи між собою дроти запалювання, заводив двигун і на викраденому авто залишав місце події. Упродовж серпня-листопада минулого року зловмисник незаконно заволодів п’ятьма автомобілями, а також здійснив три крадіжки з транспортних засобів, викравши акумуляторні батареї, автомагнітоли, відеореєстратор та інші особисті речі водіїв.

Дії особи правоохоронцями кваліфіковано за ч. ч. 1, 2 ст. 289, ч. 3 ст. 185 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом та крадіжка, поєднана з проникненням у сховище, вчинені повторно).

Наразі прокуратурою обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.


Автор: Пресслужба Полтавської обласної прокуратури


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 березня 2021, 12:28 | Горішні Плавні | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації