Вхід | Реєстрація

У Кобеляках оголошено про весінній призов на війському службу

У Кобеляках оголошено про весінній призов на війському службу

Військового комісара Кобеляцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки оприлюднює свій Наказ «Про проведення чергового призову громадян України 1994–2003 років народження на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань»:

  1. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу, Указу Президента України від 24.02.2021 року №-71/2021 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу в 2021 році «з 01.04.2021 року по 30.06.2021 року проводиться призов громадян на строкову військову службу.
  2. Явці на призовну дільницю Кобеляцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни 2003 року народження, яким у період чергового призову виповниться 18 років, а також громадяни, які народилися в 1994–2002 роках, у яких закінчилася відстрочка від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин.
  3. Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою м. Кобеляки, вулиця О. Гончара, 51 у встановлений час із документами, що зазначені в повістці. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути до районного ТЦК та СП 7 квітня 2021 року та мати при собі документи, що посвідчують особу.
  4. Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території підпорядкування Кобеляцького районного ТЦК та СП, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися в районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки для проходження призовної комісії.
  5. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій, у тому числі навчальних закладів, незалежно від їх підпорядкування і форми власності, зобов’язані викликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття на призовну дільницю
  6. Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до Кобеляцького РТЦК та СП, несуть відповідальність згідно із законодавством.

Автор: Петро АНДРУШКО, Військовий комісар Кобеляцького районного ТЦК та СП, майор


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 березня 2021, 20:34 | Кобеляки | Суспільство


1. Rety / 5 березня 2021, 20:58
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Яку відповідальність згідно за законодавством? ???? Платиш штраф пару сотень, а можливо й менше і гуляєш собі далі. Або як кажуть в народі "і в х&й не торохтиш" ????
2. Rety / 5 березня 2021, 21:00
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
1.Rety
«Яку відповідальність згідно за законодавством? ???? Платиш штраф пару сотень, а можливо й менше і гуляєш собі далі. Або як кажуть в народі "і в х&й не торохтиш" ????»

Де там ненормативна лексика? ???? ???????????
3. Ltava / 6 березня 2021, 10:40
2.Rety
«Де там ненормативна лексика? ???? ???????????»

1.Rety
«не торохтиш" ????»

))))))
4. Molfar / 6 березня 2021, 18:45
1.Rety
«Яку відповідальність згідно за законодавством? ???? »

Іди служи,може хоть мізків вставлять, а то так і "торохтітимеш "по місту,все життя.
5. Fed654Frumos / 6 березня 2021, 18:53
Хто там вставить.А от що повернешся додому ’’аватаром’’,або й взагалі мольфаром,то такий ризик є.
6. Molfar / 6 березня 2021, 19:18
5.Fed654Frumos
«повернешся додому ’’аватаром’’,»

Зразу видно,що ви чоловік обізнаний, . За скільки відкосив ?!
7. Rety / 6 березня 2021, 20:04
Іди служи,може хоть мізків вставлять, а то так і "торохтітимеш "по місту,все життя.
По тобі зразу ясно що мозги вибили в армії, таку фігню городиш
8. Molfar / 6 березня 2021, 20:23
7.Rety
«По тобі зразу ясно що мозги вибили в армії, таку фігню городиш»

Хлопці та не відбивають там нічого! Я служив з 2015 по 2017. Все там добре. І одягнуті будете, і нагодовані. А щодо алкоголізму і т.д...ну то вже справа індивідуальна. Чи ви хочете сказати, що всі хто відкосив, і не п’ють і наркотики не вживають!?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації