Вхід | Реєстрація

Пежо 3008 — автомобіль, про який мріє кожен водій і пасажир

Пежо 3008 — автомобіль, про який мріє кожен водій і пасажир

Не дивлячись на те, що в Україні діє президентська програма з будівництва доріг державного значення, влада на місцях більше переймається відкриттям пам’ятників. І в більшості українських міст, у тому числі й Києві, продовжує процвітати бездоріжжя. А якщо виїхати на місцеві автошяхи, то узагалі можна залишитися без коліс. Саме тому одним із напопулярніших типів автомобілів у нашій державі являється кросовер. Ним зручно переїжджати і ями на асфальті, і доїхати пересічною місцевістю на відпочинок до дівкритої водойми чи лісового масиву.

Звичайно, що у кросовері, як і в седані, важливі комфорт в салоні, безпека під час руху, зовнішній вигляд автомобіля, витрата палива на поїздку в місті чи за його межами, доступна ціна.

Довгоочікуваною прем‘єрою, що поєдналав собі усі вищеперераховані вимоги, став кросовер Пежо 3008. Автомобіль став втіленням неповторного дизайну і надзвичайно потужних та новітніх характеристик.

 

Коли авто підкорює з першого погляду

Команда французької автомобільної компанії втілила в кросовері оригінальні й перевірені часом задуми. Завдяки чому Пежо 3008 нового покоління кардинально відрізняється від своїх попередників. До речі, автомобіль під цією маркою випускається ще з 2009 року. І більш ніж за десятилітню історію встиг «відшліфувати» свою зовнішність і технічні характеристики майже до ідеалу.

1. Елагантний і в той же момнт футуристичний кузов та салон Пежо 3008 підкорять своїм виглядом кожного водія. 

2. За кермом автомобіля комфортно почуватимуться і профессіонал, і новачок. Адже розробники Пежо створили зручний доступ до функцій та систем керування в кросовері:

  • зручне кермо;
  • доступний огляд панелі;
  • пульт керування, обладнаний 10-дюймовим сенсорним екраном, зроблять кожну поїздку незабутньою.

До слова, на одному з міжнародних фестивалів, Пежо отримала відзнаку, як компанія, котра розробляє найкрашщі автомобільні салони. 

3. Екологічний, динамічний та економічний дизельний двигун, допоможе зберегти матінку-природу від забруднення і суттєво зекономити на паливно-мастильних матеріалах.

 

В атоцентрі на Столичному чекають на нових власників Пежо

Звичайно, щоб придбати новий Пежо 3008, зовсім не потрібно їхати чи летіти у Францію. Достатньо завітати в київський Автоцентр на Столичному. Потенційні клієнти отримають всю інформацію, що стосується кросовера. Також вони мають можливість пройти тест-драйв нового автомобіля Пежо 3008, скориставшись послугою автоцентру.

Більш детально про автомобіль і його придбання в Автоцентрі на столичному дізнавайтеся на офіційному сайті компанії, перейшовши за посиланням https://avtocentr.com.ua/peug4ot/peugeot-3008/.

І нехай вам щастить у дорозі на новому кросовері Пежо 3008.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 березня 2021, 17:02 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації