Вхід | Реєстрація

За колабораціоністську діяльність передбачать кримінальну відповідальність

За колабораціоністську діяльність передбачать кримінальну відповідальність

У Верховній Раді зареєстровані законопроекти, якими вводиться кримінальна відповідальність за колабораціоністську діяльність, обмежується доступ колаборантів до роботи в держструктурах на 15 років і передбачаються інші покарання для тих, хто співпрацював з державою-агресором, його окупаційною адміністрацією або збройними формуваннями.

Під колабораціоністською діяльністю мається на увазі:

  • публічне заперечення збройної агресії проти України та окупації частини її території;
  • робота в незаконних органах влади, судах і правоохоронних органах, створених на тимчасово окупованій території;
  • пропаганда;
  • передача матеріальних ресурсів, здійснення господарської діяльності у взаємодії з державою-агресором;
  • проведення та участь у виборах, референдумах на окупованій території;
  • добровільна участь у незаконних збройних, воєнізованих формуваннях.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 березня 2021, 10:14 | Полтавщина | Суспільство


1. Fed654Frumos / 7 березня 2021, 12:40
Слідуючи законом я думаю буде про те,що українці найщасливіші люди на планеті і безмежно люблять владу.Хто заперечуватиме-того в буцегарню,з обов’язковою конфіскацією майна.
2. orakul / 7 березня 2021, 20:45
1.Fed654Frumos
«Слідуючи законом я думаю буде про те,що українці найщасливіші люди на планеті »

Так і буде. А ще, буде відповідальність за відмову від вакцинації, а згодом і від евтаназії.
3. orakul / 7 березня 2021, 21:04
Поки ще закон не прийняли, то треба трішки пописати. Таке враження, що Зе починают кидати під танк разом з його депутатами та депутаткинями, бо більшого маразму й не придумаєш. Якби законопрект писала Селена, то ще можна було б зрозуміти. Ну от, наприклад "публічне заперечення збройної агресії проти України". Першими треба притягувати до відповідальності команду Петі, а потім і Зе, бо ні перші ні другі не ввели в країні воєнного стану, а це говорить про те, що, або ніякої агресії немає, або порушується Конституція. Одно із двох,- як часто говорив товариш Сталін.

Потім треба притягувати протеже нашого президента Беню. Ну це ж не я, а він прямим текстом говорить "Мы воюем сами с собой… Вот эти разговоры, что там сидит Путин и всем командует – это все смешно. Знаю ситуацию изнутри, никакой не Путин…Путину эта обуза не нужна».
А ще, його треба притягувати за створення усих отих азовів, секторів і т.д. Чи це не про них "добровільна участь у незаконних збройних, воєнізованих формуваннях." Чи може то стосується не організаторів а лише тих хто участь приймав? Посилання на www.youtube.com
4. orakul / 7 березня 2021, 21:14
"передача матеріальних ресурсів, здійснення господарської діяльності у взаємодії з державою-агресором;" Якщо це про Росію, то цікаво, хто небуть цікавився, який у нас обсяг торгівлі з Росією? Поцікавтесь. Треба усіх сажати. То може воно для того і задумано. Тільки тоді треба першим посадити самого Зе. В тирнеті повно інфи про те, як 95 квартал співпрацював не те що з Росією, а навіть із самими сєпарами передававши їм частину виручки від концерту у Горлівці. Алес! Ну а це ось про торгівлю. Посилання на www.youtube.com
5. Molfar / 7 березня 2021, 21:27
3.orakul
«А ще, його треба притягувати за створення усих отих азовів,»

Чим вам "Азов" не вгодив!? Це без перебільшення-найпідготовленіший підрозділ, що загартований в боях за Україну.
6. orakul / 7 березня 2021, 21:27
Не, ну блін за яких же таки пришелепків тримають українців. Чи вони таки такими і є? Мабуть такими вони і є.
"передача матеріальних ресурсів, здійснення господарської діяльності у взаємодії з державою-агресором;"
От хай Селена з Славком поїдуть у Куєв і там на Повітрянофлотському проспекті за нумером 27 є велика хата на якій висить бирка "Посольство Російської Федерації в Україні". Ну хата, то таке, але ту хату охороняют, забезпечуют купою тіпа житлокомунальних послуг, засобами звязку і т.д і т.п. і за це ще й беруть бабло, ну тобто здійсюють оту саме господарську дільність. Це розжовую для тих, хто туго вкумекує.

Змінено 07.03.2021, 22:39
7. orakul / 7 березня 2021, 21:35
Ну а якщо по серйозному, то треба спочатку почитати, що воно таке отой "колабораціоні?зм". Ну правильно ж я розсуждаю, чи може ні? Селена поправить. ВІдкриваємо свідому Вікіпедію і тупо читаємо "Колабораціоні?зм (від фр. collaboration — «співробітництво») — термін сучасного політичного лексикону з такими значеннями:

у широкому сенсі — співпраця населення або громадян держави з ворогом в інтересах ворога-загарбника на шкоду самій державі чи її союзників і участь у переслідуванні патріотів країни, громадянином якої є колаборант."
От не буду навіть коментувати.
В кого хоч трішки смалцю в голові є, тому просто буде смішно. Тут головне вкумекати хто нас окупував.
8. Molfar / 7 березня 2021, 21:39
7.orakul
«Тут головне вкумекати хто нас окупував.»

Відомо хто, уже давно- Росія.
9. orakul / 7 березня 2021, 21:47
От для дуже дуже тупоролих і пришелепуватих даю наводку прямо із майдану. Ось тут один дєятель прямо каже, що вони нас купили. І таки купили, та ще й мізків лишили. Бо якби були мізки, то розуміли б хто є колаборантом. Нічого нового. Ті хто тіді, 41-му, писав "Українська Держава буде тісно співдіяти з Націонал-Соціялістичною Велико-Німеччиною, що під проводом Адольфа Гітлера творить новий лад в Європі й світі ...", вони й зараз невгамуються. Посилання на www.youtube.com
10. Selena2017 / 7 березня 2021, 21:48
6.orakul
«Це розжовую для тих, хто туго вкумекує.»


Запахло шмаленим , типу оракуле? Колись та запрацює і такий закон, не все "коту масниця" за пропаганду зла. От же історично не щастить Кобелякам : то піп Гапон , то новоявлений оракул... Має ж бути такому край хоч коли-небудь
11. Selena2017 / 7 березня 2021, 21:54
3.orakul
«Поки ще закон не прийняли, то треба трішки пописати»


Небагато в тебе часу , мудрагелю
12. Slavko / 7 березня 2021, 22:24
Оракуле, пам’ятаєш, що я тобі обіцяв?) Бо в мене вже ручка засохла)))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації