Вхід | Реєстрація

У Лубенському районі в ДТП травмувалася дитина

У Лубенському районі в ДТП травмувалася дитина

Дорожньо-транспортна пригода сталася 7 березня, близько 23.50, на автодорозі «Київ-Харків-Довжанський», поблизу села Вільшанка Лубенського району.

Попередньо відомо, що сталося зіткнення автомобіля «Рено Лагуна», під керуванням 30-річного чоловіка та автомобіля «Газ», за кермом якого перебував 41-річний водій.

У результаті автопригоди, пасажири, що перебували в автомобілі «Рено Лагуна», серед яких була неповнолітня дівчина, 2003 року народження, отримали тілесні ушкодження, ступінь тяжкості яких наразі встановлюється.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 


Автор: За матеріалами Лубенського районного відділу поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 березня 2021, 12:16 | Лубни | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації