Вхід | Реєстрація

У Дніпропетровській області начальник районного відділу поліції обклав «даниною» підприємців

У Дніпропетровській області начальник районного відділу поліції обклав «даниною» підприємців

У місті Кам'янське Дніпропетровської області оперативники спіймали на гарячому заступника начальника одного з відділень місцевого райуправління поліції.

Як розповів на своїй сторінці в Фейсбук глава Нацполіціі Ігор Клименко, затриманий підозрюється в вибиванні "данини" з місцевих підприємців. За словами Клименко, 36-річний поліцейський встановив для підприємців свої "правила ведення бізнесу". Щомісячну данину він збирав незалежно від того, чи була діяльність бізнесменів легальної чи ні.

– Ця людина затриманий оперативниками внутрішньої безпеки Нацполіціі і слідчими ГБР в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України «на гарячому». Звичайно, він звільнений з органів поліції, – написав Клименко.

Тепер правоохоронцям належить з'ясувати, чи мав затриманий спільників в своїй незаконній діяльності.

– Знаєте, в поліції дійсно існує вагомий некомплект. Але такі працівники, як цей затриманий і йому подібні, нам не потрібні, - підсумував глава української поліції.

Нагадаємо, в минулому році про підозру повідомлено 1272 правоохоронців. Серед тих, хто опинився під підозрою, – прикордонники, поліцейські, співробітники прокуратури, СБУ, Державної лісової охорони та інших відомств.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 березня 2021, 16:23 | Царичанка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації