Вхід | Реєстрація

Англійська мова повинна стати обов’язковою мовою в Україні – Данилов

Англійська мова повинна стати обов’язковою мовою в Україні – Данилов

Англійська повинна стати другою мовою в Україні. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов в своєму виступі на форумі "Україна 30".

На думку глави РНБО, якщо широкий загал населення будуть володіти англійською, це стане запорукою української незалежності.

"На превеликий жаль, за 30 років ми не визначили українську мову як первинну і фундаментальну мову нашої незалежності. І ми за 30 років не звернули увагу на англійську мову, яка повинна бути обов'язковою другою мовою в країні. Для того, щоб ми з вами були захищені від тих атак, від яких ми сьогодні страждаємо, від Російської Федерації ", - заявив він.

Данилов вважає, що "яма", в якій сьогодні опинилася Україна, - це результат загравань з російською мовою з боку деяких політиків, включаючи попередніх президентів. Саме російською мовою Росія сьогодні транслює свої наративи в українському інформпросторі, вважає він.

За словами секретаря РНБО, піти від російського інформаційного впливу Україна зможе в тому випадку, якщо масовий українець зможе вільно отримувати інформацію з англомовних джерел.

"Я ще раз звертаю увагу, знання англійської мови є запорукою незалежності нашої країни. Англійська мова має використовуватися з дитячого садка і школи... ЇЇ не потрібно вчити, її потрібно знати ", - підкреслив Данилов.


Автор: Bigmir


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації