Вхід | Реєстрація

Із товариства у Лубенському районі судом стягнуто 140.000 грн боргу за оренду землі

Із товариства у Лубенському районі судом стягнуто 140.000 грн боргу за оренду землі

Рішеннями двох судових інстанцій товариство зобов’язано сплатити до місцевого бюджету майже 140 тис грн боргу за оренду землі

Постановою Східного апеляційного господарського суду залишено без змін рішення Господарського суду Полтавської області, яким задоволено позовну заяву Лубенської місцевої прокуратури до сільськогосподарського товариства «Прогрес» про стягнення майже 140 тис. грн заборгованості з орендної плати.

Прокуратурою встановлено, що всупереч вимогам договору оренди, укладеного між Гребінківською районною державною адміністрацією та товариством, останнє упродовж 2018-2019 років не сплачувало орендну плату за користування земельною ділянкою площею понад 146 га, розташованою на території району. З метою відновлення порушених інтересів держави прокуратура звернулася до суду з позовом.

Рішенням місцевого господарського суду, з яким погодилася апеляційна інстанція, товариство зобов’язано сплатити заборгованість.


Автор: Пресслужба Полтавської обласної прокуратури


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 березня 2021, 11:20 | Лубни | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації