Вхід | Реєстрація

Міськрада виплатить «чорнобильцям» по 1 тисячі гривень

Міськрада виплатить «чорнобильцям» по 1 тисячі гривень

У середу, 10 березня, відбулася зустріч міського голови Олександра Копельця з представниками громадського добровільного товариства «Союз Чорнобиль» на чолі з його директором Олександром Койнашем.

Як повідомляє пресслужба Кобеляцької міської громади, присутні обговорили питання медичного обслуговування, які включають в себе пільгове зубопротезування та забезпечення пільговими ліками осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

У ході розмови Олександр Копелець повідомив, що між міською радою та ПП «Гелаксі Фарм» (керівник Сергій Челідзе) підписано угоду про здійснення безоплатного відпуску громадянам пільгових категорій лікарських засобів за  рецептами лікарів. Щодо пільгового зубопротезування, то для вирішення соціальних питань у бюджеті Кобеляцької громади передбачена субвенція з обласного бюджету на пільгове медичне обслуговування осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, видатки на поховання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в сумі 36,0 тис. грн.

Окрім того, було піднято питання відшкодування вартості проїзду даної категорії громадян. У контексті його розгляду було прийнято рішення надати разову адресну грошову допомогу в сумі 1,0 тис. грн. з міського бюджету особам, постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 березня 2021, 15:19 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації