Вхід | Реєстрація

Хочу перевести бізнес в Інтернет. Як це зробити?

Хочу перевести бізнес в Інтернет. Як це зробити?

Статистика показала, що українці більше і частіше купують в Інтернет, ніж оффлайн.

Людям подобається спокійно вибирати товар, читати відгуки, економити час на дорогу, забирати покупки в найближчому відділенні пошти. Плюс, рік життя в пандемії сформував у багатьох новий стиль здійснення покупок - через Інтернет.

Оффлайн магазини відійшли на задній план у всіх сферах, крім продуктів харчування, але і ті зара можна замовити з доставкою.

Тим часом, власники бізнесу розділилися на два табори: перші заперечують реальність і продовжують вкладатися в оренду приміщень, зовнішню рекламу і тд, інші - ловлять хвилю: звертаються за створення і просуванням сайту і успішно продають товари і послуги через Інтернет.

Через масовий перехід бізнесу в онлайн кількість можливостей для нових сайтів звужується в буквальному сенсі з кожним днем. Так, сайт можна створити завжди, але місць на першій сторінці Google (а саме там відбувається 90% всіх продажів) як і раніше 10. Конкуренція за місце під сонцем сильно зростає.

Для попадання сайту в першу десятку, існує послуга - пошукове просування сайту (оптимізація, розкрутка, SEO). Просування за своєю суттю нагадує гонку між усіма сайтами в тематиці і регіоні. Ваш сайт і конкурентні змагаються за перше місце. Суддею є Google. Він оцінює сайт по сотням тисяч параметрів, і вирішує кому зайняти ТОП. Завдання SEO-фахівців, врахувати всі вимоги пошукової системи, зробити сайт краще конкурентів і привернути на сайт максимально кількість потенційних покупців.

 

Як вивести сайт в ТОП?

Самостійно вирішити це питання так само складно, як вилікувати давно хворий зуб. Сайт повинен бути розроблений не дизайнерами і веб-майстрами, а фахівцями з просування, бо основне завдання сайту, щоб його знаходили. Створення сайту без розуміння вимог пошукових систем - затія приречена на провал.

 

UpMe студия комплексного SEO

Ми працюємо з 2008 року. Початковим етапом нашої роботи було створення комерційних сайтів на різних платформах. А вже з 2009 року, основною діяльністю стало просування сайтів.

Наша робота - комплексна послуга з розвитку клієнтських сайтів, поліпшення позицій і отримання цільового трафіку з пошуку.

За 12 років роботи, ми просунули безліч ресурсів в конкурентних сферах та фактично вивели бізнеси на новий рівень. Доречі, жодний з наших клієнтів не поскаржився на локдауни і бізнес навіть набрав обертів за цей час.

Окрім роботи, для нас важливим є саморозвиток і індустрії SEO в цілому, тому ми неодноразово брали участь в правках існуючих SEO-сервісів (Linkpad, Sape, Userator, Xtool та інші). Ділимося своїм досвідом будучи постійними учасники на різних вебінарах, мітапах і конференціях, а ще організовуємо власні виступи і зустрічі.

У нас Ви можете замовити просування сайта в Google. Перші результати в пошуку з’являються через 3-4 місяці плідної роботи над сайтом. З нашими послугами Ви можете ознайомитись на сайті https://upme.biz.

Доречі, зараз у нас безкоштовний аудит сайту - ми допоможемо виявити всі недоліки існуючого сайту та детально пояснемо, чому клієнти не можуть Вас знайти в пошуковій системі.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 березня 2021, 14:09 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації