Вхід | Реєстрація

«Кременчук» насухо розгромив у гостях «Білий Барс»!

«Кременчук» насухо розгромив у гостях «Білий Барс»!

У 41 турі п’ятого сезону УХЛ Паріматч чемпіон України ХК «Кременчук» насухо 5:0 розгромив у гостях «Білий Барс»! Кременчужани набрали 62 бали після 40 ігор та випереджають «Сокіл» на два бали у боротьбі за друге місце в турнірній таблиці. Наступні дві зустрічі підопічні Олександра Савицького зіграють зі столичними командами – 13 березня о 13:00 в броварському «Терміналі» з «Крижаними Вовками», а 18 березня о 19:00 на АТЕК з «Соколом».

 Довго очікувати на закинуті шайби в матчі не довелося, вже на другій хвилині Тимофій Савицький підхопив ігровий снаряд і вийшов один на один з голкіпером. Форвард технічно обіграв Полгородника і відправив шайбу у ворота. Через 2 хвилини "містяни" відзначилися вдруге – Дмитро Орлов збільшив рахунок, а Безхлібний замінив у воротах господарів Полгородника. Після другого голу підопічні Олександра Савицького трохи зменшили темп, ніж дозволили кілька разів небезпечно кинути білоцерківцям по своїх воротах. Однак «Барси» швидко поплатилися за провал в обороні третьої пропущеної шайбою – Всеволод Толстушко запалив на табло 3:0.

Не менш ефектно провів «Керменчук» і другий період. До екватора другої 20-хвилинки підопічні Олександра Савицького розстрілювали володіння Безхлібного. Однак бробити голкіпера збірної України у цьому періоді «містянам» не вдалося. Кілька разів білоцерківці добре провели контратаки, але Новицький продемонстрував свою реакцію і відбив шайби, які летіли в площину воріт.

У заключному ігровому відрізку "містяни" закинули ще дві шайби, тим самим довівши справу до розгромної перемоги. У воротах білоцерківців відзначилися Дмитро Орлов і Олексій Ворона. В’ячеслав Новицький оформив у матчі свій другий шат-аут у сезоні.

Додамо, що на 46 хвилині матчу форвард «містян» Дмитро Орлов закинув шичетверту суху шайбу гостей та оформив свій гольовий дубль у поєдинку. Таким чином за два сезони у нападника кременчужан стало 100 (53+47) очок! Нагадаємо, що у минулому чемпіонаті Орлов 69 (36+33) очками став найкращим бомбардиром, в цьому на його рахунку вже 31 (17+14) бал. Радує, що Дмитро перед плей-оф набирав  чималі обороти – у трьох останніх матчах два дублі та один хет-трик!

Відзначимо, що «Кременчук» обіграв «Білий Барс» у всіх шести матчах сезону.

 

«Білий Барс» - «Кременчук» 0:5 (0:3, 0:0, 0:2)

Шайби: 0:1 Савицький (Гриценко, Толстушко), 2:11; 0:2 Орлов (Александров, Толстушко), 4:35; 0:3 Толстушко (Созонов, Смирнов), 13:19; 0:4 Орлов (Смирнов, Созонов), 45:01; 0:5 Ворона (Денискин, Кисельов), 54:17

Білий Барс: Полгородник (Безхлібний); Гребеник (А) - Грицюк, Ядловський (А) - Сушков, Будько - Логач, Собко; Благий (К) - Даниленко - Бабинець, Грабовецький - Ружніков - Койда, Брага - Качан - Пойманов, Удовиченко - Портной - Резюка.

Головний тренер - Костянтин Буценко.

Кременчук: Новицький (Корнієнко); Бабрусьов - Григорян, Хрішпенц - Алексюк, Александров - Толстушко, Горлушко - Варава; Коробов - Дубінін - Денискін, Кисельов - Ворона - Тютченко, Созонов - Смирнов - Орлов, Савченко - Гриценко - Т. Савицький.

Головний тренер - Олександр Савицький.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 березня 2021, 11:19 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації